Investigații de ultimă generaţie, diagnostic cert şi tratamente ţintite pentru pacienţi, la noul centru medical PROCLINIC din Galaţi 

Investigații de ultimă generaţie, diagnostic cert şi tratamente ţintite pentru pacienţi, la noul centru medical PROCLINIC din Galaţi 
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

În luna aprilie, la Galaţi, s-a deschis centrul medical PROCLINIC, care are ca principala misiune oferirea unui act  medical de calitate pentru pacienţii care apelează la serviciile clinicii.

Centrul, amplasat într-un spaţiu modern şi confortabil,  este dotat cu aparatură de ultima  generaţie  pentru realizarea investigaţiilor  şi tratamentelor stabilite de medici. Din echipa medicală a centrului PROCLINIC fac parte medici specialişti renumiti pe plan local, precum şi  cadre universitare din Galaţi, Bucureşti şi Iaşi. Echipa formată din asistenţi medicali, infirmiere şi personalul de suport asigură  un climat prietenos pentru oferirea de servicii medicale în conditii de maximă siguranţă şi confort.

Îmbinând experienţa proprie a specialiştilor cu studiul pieţei serviciilor medicale la nivel local, centrul medical PROCLINC asigură diagnosticarea  şi tratamentul  pentru multe arii terapeutice, precum : ginecologie, cardiologie, diabet şi boli de nutriţie, pediatrie, neurologie, mică chirurgie, ORL, ortopedie, urologie, medicina internă şi dermatologie.  Pentru cazurile complexe, care necesită consultaţii în cadrul mai multor specialităţi, medicii specialişti lucrează în echipă pentru stabilirea diagnosticului şi recomandarea celor mai bune şi rapide soluţii de tratament. Datorită gamei variate de servicii medicale oferite de PROCLINIC, pacienţii sunt trataţi la cale mai înalte standarde fără a mai fi puşi pe drumuri. Tot pentru confortul pacienţilor, în incinta clinicii funcţionează o farmacie proprie, de unde pacienţii îşi pot achiziţiona imediat tratamentele, dar şi un punct de recoltare analize medicale. Această modalitate de organizare a serviciilor este extrem de benefică şi comodă pentru pacient, care este diagnosticat corect şi la timp şi economiseşte timp şi bani, datorită reţelei de servicii integrate oferite de PROCLINIC.

Pe lângă consultaţii de specialitate PROCLINIC asigură şi investigaţii ecografice  cu aparate de înaltă performanţă cu rezoluţie a imaginii 4D. De asemenea centrul asigură  şi servicii medicale de mică chirurgie şi chirurgie plastică în spitalizare de zi, cât si  o serie de investigatii unice în Galaţi, cum ar fi analizele de somnologie disponibile în cadrul cabinetului de pneumologie.

PROCLINIC Galaţi oferă un pachet complet de servicii medicale şi pentru pacienţii care suferă de diabet sau au predispoziţie la dezvoltarea acestei boli metabolice.  Pe lângă diagnosticarea, stabilirea tratamentului şi ţinerea sub control a bolii, gălăţenii beneficiază, în cadrul clinicii, şi de consiliere de specialitate în ceea ce priveşte alimentaţia şi regimul de viaţă. De asemenea, specialiştii în nutriţie din cadrul PROCLINIC vin în ajutorul pacientilor care suferă de cancer, al femeilor însărcinate, al copiilor şi persoanelor normoponderale, care au însă o alimentaţie dezechilibrată.  Pentru pacienţii cu diabet, clinica pune la dispoziţie şi servicii de spitalizare pe timpul zilei în salonul special amenajat în acest scop din incinta clinicii. Astfel, medicul poate urmări mai bine tratamentul recomandat pacienţilor, iar aceştia din urmă se bucură de un confort sporit.

PROCLINIC pune foarte mult accent şi pe timpul pe care medicii îl petrec alături de pacienţi. În viziunea PROCLINIC, pacienţii nu trebuie să simtă presiunea timpului atunci când se află în cabinetul medicului. Pentru realizarea unei anamneze corecte şi complete în vederea alegerii celei mai potrivite abordări terapeutice, fiecare medic al centrului are libertatea de a hotărî cat timp petrece cu fiecare pacient.

Misiunea PROCLINIC este să asigure un act medical de calitate şi în deplină siguranţă pentru toţi pacienţii care îi trec pragul. Tocmai de aceea s-au făcut investiţii considerabile în aparatura de sterilizare de care dispune clinica. Procedurile de dezinfectie, sterilizare şi curăţenie sunt stabilite foarte strict, fiind cunoscute de tot personalul clinicii. Pentru sterilizarea instrumentarului, ProClinic utilizează de un autoclav care corespunde ultimelor reglementări în domeniu, iar dezinfecţia instrumentarului medical, a aparaturii şi a cabinetelor se realizează cu produse profesionale aduse din Germania.  

La PROCLINIC Galaţi, sănătatea ta este prioritatea noastră!

Centrul PROCLINIC este situat în Galaţi, pe strada Traian nr. 136, vizavi de Starea Civilă. Mai multe detalii despre promoţii, servicii, programări şi tarife obţineţi apelând numărul de telefon 0336.912 sau accesand site-ul www.pro-clinic.ro. 

(P)

Citit 12701 ori Ultima modificare Marți, 08 Mai 2018 13:52