Electrocardiograme gratuite la Terra Clinique Galaţi

Electrocardiograme gratuite la Terra Clinique Galaţi
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Terra Clinique, un centru medical ultramodern, situat chiar în inima oraşului, şi-a deschis oficial porţile pe data de 6 septembrie. Doar pe parcursul acestei luni, pacienţii clinicii pot beneficia de o electrocardiogramă gratuită, test esenţial pentru diagnosticarea afecţiunilor cardiace.

Terra Clinique îşi propune să le ofere cu promptitudine pacienţilor servicii medicale de top, integrate şi adaptate nevoilor individuale. Consultaţiile şi procedurile medicale efectuate în cadrul clinicii au loc într-un spaţiu prietenos şi liniştitor, iar dispozitivele medicale sunt noi şi performante. Echipa medicală a clinicii este alcătuită din 26 reputaţi medici gălăţeni, ceea ce asigură un diagnostic corect şi prescrierea celor mai bune tratamente pentru pacienţi. Clinica oferă soluţii şi pe partea de wellness şi chirurgie estetică.

Ca o noutate absolută pentru această regiune a ţării, Terra Clinique oferă în premieră servicii medicale de recuperare neuropsihomotorie, cu ajutorul dispozitivelor de stimulare electrică funcţională. Recuperarea neuropsihomotorie se adresează bolnavilor care au suferit accidente vasculare cerebrale, pacienţilor cu distrofie musculară, celor cu afecţiuni ale sistemului nervos periferic, cu scleroză laterală amiotrofică, cu miastenia gravis, cu hernie de disc etc. Terra Clinique este al optulea centru din ţară şi primul din Galaţi care acordă astfel de servicii de recuperare. Procedurile de recuperare se adresează şi copiilor cu probleme neuromotorii, precum şi sportivilor.

Serviciile clinicii sunt întregite de procedurile de kinetoterapie, de balneoterapie şi de hidroterapie. Pe partea de balneofizioterapie, specialiştii Terra Clinique oferă servicii de fizioterapie cu ajutorul curenţilor galvanici, cu efect vasodilatator şi antiinflamator, folosite în tratamentul artritelor, artrozelor, spondilozelor sau al sechelelor posttraumatice.

În zona destinată specialităţilor, pacienţii pot beneficia de consultaţii de reumatologie, ortopedie şi chirurgie ortopedică, neurologie pentru adulţi şi copii, neurochirurgie, endocrinologie, chirurgie plastică şi reparatorie, medicină generală, cardiologie, oftalmologie, psihiatrie, psihologie clinică, ginecologie, ORL, urologie şi dermatologie. De asemenea, clienţii clinicii pot găsi şi un punct de recoltare sânge, două ecografe de ultimă generaţie, dar şi un cabinet de pediatrie.

Mai multe detalii puteţi afla la numărul de telefon 0336/911, pe Facebook sau puteţi accesa site-ul www.terraclinique.ro. Terra Clinique este situată în apropierea staţiei de la Trei Star.

Citit 13147 ori Ultima modificare Marți, 11 Septembrie 2018 11:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.