Crema Aur Derm va fi retrasă de pe piață

Crema Aur Derm va fi retrasă de pe piață

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Agenţia Naţională a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale (ANMDM) atenţionează publicul larg să nu mai achiziţioneze produsul Aur Derm Cremă, cu mimoză, smirnă şi propolis, aflat încă pe piaţă, dar care poate avea un impact negativ.
Crema, notificată ca şi produs cosmetic, ale cărei indicaţii sunt pentru suprimarea durerii sau pentru cicatrizarea arsurilor de gradul II şi III, ale semnelor inestetice lăsate de acnee, pete, ciuperci, herpes, alergii, zona zoster sau psoriazis, ar fi trebuit să conţină doar ingrediente naturale, având, în realitate, în compoziţie, „substanţe active medicamentoase cu efect terapeutic specific, identificate de autoritatea austriacă de profil, care a emis o alertă în acest sens”, după cum a transmis agenţia într-un comunicat de presă.
ANMDM a întreprins toate demersurile care se impuneau, urmând ca produsul, neînregistrat ca medicament, să fie retras de la comercializare şi distrus ulterior.

Citit 2066 ori Ultima modificare Vineri, 11 Ianuarie 2019 18:41

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro