Buluc la clinică pentru analize gratuite

Buluc la clinică pentru analize gratuite
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Sute de gălăţeni s-au îmbulzit vineri, cu noaptea în cap, la uşa unui centru medical din Galaţi pentru a prinde rând pentru o programare la analize. Oamenii s-au aşezat la cozi interminabile în faţa unităţii medicale, cerând bonuri de ordine, pentru a fi siguri că prind un loc mai în faţă pe listă, şi astfel să le crească şansele de a beneficia de investigaţii decontate de Casa de Asigurări.

Asta în ciuda faptului că reprezentanţii centrului anunţaseră că programările se vor face în intervalul orar 12,00 -18,00, iar fondurile de la Casă încă nu sosiseră. Spiritele au dat în clocot pe măsură ce se apropia ora la care se deschideau listele de programări, situaţie descrisă ca inexplicabilă de Casa de Asigurări. 

"Nu înţelegem de ce oamenii trebuiau să sta la coadă cu noaptea în cap, să ceară bonuri de ordine, în condiţiile în care programul a fost anunţat de Centrul Medical "Irina", unde nu au fost niciodată astfel de probleme. Fiecare centru are politica lui de programări. În orice caz, fiecare persoană trebuie să se programeze în baza unui bilet de trimitere. În plus, aşteptăm şi noi bugetul pe trimestrul al doilea, în cursul zilei de astăzi (n.r. vineri) sau luni. Mai apoi, banii vor fi repartizaţi către toate centrele, conform contractelor pe care le-am semnat", ne-a explicat Mihaela Docan, preşedintele Casei de Asigurări de Sănătate Galaţi.

Citit 4856 ori Ultima modificare Luni, 01 Aprilie 2019 01:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.