Câte calorii are o cafea îndulcită

Câte calorii are o cafea îndulcită

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Băută simplă, cafeaua neagră nu are calorii, motiv pentru care nu reprezintă un motiv de îngrijorare în ceea ce priveşte silueta. Atunci când adaugi în cafea zahăr, lapte, siropuri sau ciocolată, lucrurile se schimbă. Cafeaua neagră, simplă, de 230 de mililitri are doar patru calorii. Numărul caloriilor va creşte dacă vei adăuga zahăr, ajungând până la 180 de calorii. Cea pe care o cumperi de la fast food are între 150 şi 350 de calorii, în funcţie de combinaţiile avute - lapte condensat, preparate din lapte praf. De aceea, cafeaua simplă, neîndulcită, este cea mai recomandată.

Citit 1129 ori Ultima modificare Marți, 29 Octombrie 2019 11:57

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro