Alegeți albirea dinţilor pentru un zâmbet cuceritor de Sǎrbǎtori!

Alegeți albirea dinţilor pentru un zâmbet cuceritor de Sǎrbǎtori!
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

În decembrie, Unident Center vă oferă un discount de 20% la albirea profesională a dinților și un pen de albire cadou!

Frumusețea zâmbetului este dată de culoarea, sănătatea şi alinierea dinților. Albirea dinților este un factor important în înfrumusețarea fizionomiei oricui.

Şi cine nu vrea să arate fenomenal de sărbători?

Cu totii ne dorim sa zâmbim frumos în poze și să ne putem exprima, în voie, bucuria de a fi împreună cu cei dragi de sfântă sărbătoare a Crăciunului și de Anul Nou.

Nu lăsați ca pozele și amintirile dumneavoastră să fie umbrite de zâmbete ascunse. 

Importanţa zâmbetului

Zâmbetul creează o stare de bine, fiecăruia dintre noi, cât și celor cu care intrăm în contact și apropie oamenii prin crearea de legături emoționale.

Când zâmbim, ne destresăm, ne relaxăm, zâmbetul aducându-ne satisfacție, bucurie și admirație din partea celor din jur.

În timpul zâmbetului, creierul este mai bine oxigenat, organismul se invioreaza și se regenerează. Așadar, zâmbetul întinerește și din punct de vedere estetic și funcțional.

Zâmbetul suplinește de multe ori cuvintele, fiind un instrumentul subtil și elegant al comunicării non-verbale.

Zâmbind, îți faci viața mai ușoară , ești mai optimist și transmiți celorlalți un mesaj de mai bine.

Culoarea albă a dinților și evoluția acesteia diferă de la persoană la persoană. Această varietate este influentata de factorii de mediu, care pot determina pătarea dinților: obiceiurile alimentare, tutunul, medicația.

Zâmbetul frumos este primul lucru pe care oamenii îl remarcă la noi. El reprezintă o parte importantă a modului în care ne prezentăm în lume și arată că suntem sănătoși și fericiți. Dinții albi sunt semnul unei bune igiene orale si a interesului pentru sanatate, dar si pentru propria persoana. Reflecta in acelasi timp gradul de educatie si nivelul social, deci, este cartea noastra de vizita.

Cum obținem un zâmbet imaculat

Dar ce este de făcut atunci când zâmbetul nu are culoarea pe care ne-o dorim?

Din ce în ce mai mulți pacienți doresc să scape de culoarea gălbuie a dinților, să aibă un zâmbet de Hollywood. Soluția este albirea profesională a dinților.

Albirea este recomandată a fi efectuată în clinicile stomatologice și întretinută acasă, prin diverse metode. Dar cea mai sigură și rapidă metodă de albire a dinților este cea efectuată de către profesioniști, cu substanțe profesionale și cu ajutorul tehnologiilor avansate. Medicul specialist va ști exact cum să dozeze substanțele și cât timp să le lase să acționeze, pentru a nu afecta tesuturile. Înainte de orice procedeu de albire a dinților, trebuie efectuată o igienizare profesională a dinților, cu un detartraj corespunzător.

Departe de vechile metode de albirea dinților, albirea dinților se face acum cu tehnologii de ultima oră, cea mai eficientă si preferată de pacienți fiind.

Clinicile dentare UNIDENT realizează tratamente de albire dentară prin intermediul celei mai performante tehnologii - Albirea dentară cu Philips Zoom White Speed, un tratament profesional de top.

Rapiditatea, rezultatele și satisfacția pacienților o recomandă ca soluție optimă pentru pacienții ce doresc o albire eficientă, dar și de durată, a dinților.

Albirea se obține într-o singură vizită la cabinet și durează aproximativ 60 de minute.

Spre deosebire de multe alte sisteme, Philips Zoom WhiteSpeed utilizează o lumină LED brevetată pentru a accelera albirea și pentru rezultate maxime în timp minim.

Alegeti albirea dentara pentru un aspect mai tânăr, mai sănătos, mai cuceritor de Sărbători!

Achizitionați acum tratamentul de albire dentară premium la doar 1.200 lei!!!

SPECIALIȘTII CLINICILOR DENTARE UNIDENT VĂ PREGĂTESC ZÂMBETUL DE SĂRBĂTORI! Programează-te acum, la 0740.705.706, 0740.706.705.

Mai multe detalii găsiți pe www.unident.ro sau pe Facebook: Unident Center Clinica Dentara Premium Galați

(P)

Citit 3508 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Decembrie 2019 11:27