Șapte cazuri de GRIPĂ în GALAȚI. La nivel național, EPIDEMIE de gripă

Șapte cazuri de GRIPĂ în GALAȚI. La nivel național, EPIDEMIE de gripă

Internet
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
1 comentariu

Institutul Cantacuzino a confirmat al şaptelea caz de gripă în judeţul Galaţi. Este vorba despre un băieţel de doar doi ani, diagnosticat cu virus gripal de tip B. Din fericire, copilul se află într-o stare bună de sănătate, el fiind deja externat, după tratamentul urmat în spital.

Între timp, Ministerul Sănătăţii a declarat epidemie de gripă în România, având în vedere numărul crescut al cazurilor din ultima săptămână. Numărul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 18, a anunţat, joi, Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Naţional de Sănătate Publică. Ultimele două persoane care au decedat din cauza gripei sunt un copil de un an şi şase luni, din judeţul Neamţ, şi o femeie de 49 de ani, din judeţul Mureş. În ambele cazuri, s-a confirmat infectarea cu virus gripal tip A, subtip (H1)pdm09.

CITEȘTE ȘI: 13 persoane venite în Galaţi, din China, ţinute în carantină de teama coronavirusului

Citit 2562 ori Ultima modificare Vineri, 07 Februarie 2020 01:03

1 comentariu

  • postat de Se. Canracuzino Vineri, 07 Februarie 2020 04:05 78.96.83.*** Link la comentariu
    0
    0

    Poate 7000 de cazuri de gripa in galati, nu 7, fiindca sute de sali de clasa stau pe jumatate goale ib scolile din oras, cu prioritate cele cu copii cu varste sub 10 ani

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.