Evaluaţi acest articol
(12 voturi)
2 comentarii

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, afirmă că rata de infectare cu coronavirus este mai ridicată în judeţele cu mulţi navetişti, o altă cauză fiind turismul. El spune că speră ca săptămâna viitoare "să asistăm la o stabilizare şi să ne îndreptăm spre un parcurs descendent".

Nelu Tătaru a spus, la Iaşi, într-o conferinţă de presă, că rata de infectare cea mai mare se înregistrează în Argeş, Prahova, Dâmboviţa, Galaţi, Braşov şi Bucureşti, însă cauzele privind numărul mare de îmbolnăviri sunt diferite.
"Mergem pe zone, avem cea mai mare rată de infectare Argeș, Prahova, Dâmbovița, Brașov, București. Dacă ne gândim la Argeş, Prahova şi Dâmboviţa acolo este vorba în primul rând de transportul navetiştilor, apoi vine turismul. În celelalte zone pe primul loc vin infectările din turism. Cei din HoReCa şi-au asumat şi ei nişte reguli. Dacă aceste reguli se respectau, nu aveam o creştere accentuată, ci una controlabilă. În momentul în care nu s-a respectat acest lucru, avem o transmitere. Populaţia vine o săptămână pe litoral, se infectează şi se întoarce acasă", a precizat ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru.
Ministrul Sănătăţii a afirmat că situaţia înregistrată sâmbătă la nivel naţional, cu 1.350 de cazuri raportate şi 448 de pacienţi la ATI, poate fi gestionată fără probleme și că speră ca în următoarea săptămână "să asistăm la o stabilizare şi să ne îndreptăm spre un parcurs descendent".

Citit 2114 ori Ultima modificare Duminică, 09 August 2020 18:35

2 comentarii

 • postat de Tatarul D. Arahat Marți, 11 August 2020 05:49 95.76.0.*** Link la comentariu
  1
  9

  MAI AVEM DE DISTRUS TOTAL TURISMU SI TRANSPORTUL NAVETISTILOR, IN TRADUCERE DIN RO IN RO.

  Raportează
 • postat de vader Luni, 10 August 2020 08:02 193.230.156.*** Link la comentariu
  2
  21

  Exact, dragalasule! Oamenii care merg la munca si aia care au tupeul sa mearga in vacanta sunt de vina pentru ca voi nu ati facut ce trebuia. Aia sunt de vina pentru ca voi nici nu va pricepeti, nici nu va pasa decat sa ramaneti la putere. Aia sunt de vina pentru ca voi va dati cocosi in fata babelor si mosnegilor, dar cand e vorba de scursurile societatii, sunteti mielusei. ba mai mult, le asigurati escorta! sub paravanul unei ameneintari biologice, voi transformati oameni care nu au comis nicio faradelege in detinuti, iar pe cei care chiar ar meritat sa fie detinuti, ii transformati in nobili. Eu propun sa transformati tara intr-un imens lagar medical, din care sa nu ai voie sa iesi decat daca ai semnatura romanului Arafat. sau a simpaticului expert Tataru si altii ca el. sa porti un certificat acordat de monumental ala de ura de CTP. Si sunt atatia ca el. Nu v-ar mai rabda pamantul de blestemati!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.