Terra, centrul rezidențial unde seniorii se simt acasă

Terra, centrul rezidențial unde seniorii se simt acasă
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Centrul pentru seniori Terra a fost conceput din dorinta de a veni în sprijinul persoanelor vârstnice sau cu patologii medicale cronice, fiind complet echipat cu facilități care respectă cele mai înalte standarde. Prin colaborarea cu Clinica Terra Clinique este garantată calitatea actului medical, echipa medicală fiind alcatuită din medic de familie, medic reumatolog, medic balneofizioterapeut, medic ortoped în contract cu CNAS.

De asemenea analizele medicale la sânge vor putea fi efectuate cu decontare.

Coordonatorul centrului, Dan Matei are o experiență de peste 9 ani în managementul medical: “Centrul Terra a fost gândit ca un centru de excelență, o îmbinare între o clinică medicală și un centru de 4 stele pentru seniori  , pacienții beneficiind de personal medical calificat într-un spațiu confortabil, prietenos și curat.

Pe lângă persoanele vârstnice autonome care vor gasi în centrul nostru un spațiu de recreere și socializare sub atentă supraveghere a personalului medical, vor fi internați și pacienți cu patologii cronice și/sau severe ortopedice, neurologice, reumatice indiferent de vârstă pentru a putea beneficia de balneofizioterapie, kinetoterapie, masaj de recuperare și hidroterapie în bazin încălzit (în funcție de condițiile pandemice). La cerere se pot oferi servicii medicale de radiologie, cardiologie, psihiatrie, neurologie.

Sala de fitness pentru cei dornici de mișcare și salina Hymalaya sunt la dispoziția rezidenților.

Pentru relaxare sala de recreere oferă spațiu generos pentru seara de film, centru de lectură, de bricolaj, de muzică, de pictură sau pentru organizarea aniversarilor seniorilor rezidenți.

Zona verde de recreere este amenajată cu banci, gazon si copaci. În perioada caldă se organizează activități outdoor (table, sah, piscină, etc) și totodata rezidenții se vor bucura de servirea mesei în foisoare amenajate în aer liber. În funcție de ocazie vor fi organizate excursii către diferite obiectiv turistice, precum manâstiri, parcuri, teatre și alte locații.

Există posibilitatea de a fi îngrijiți în centru și pe perioade scurte de minimum 3 zile, in acest caz tariful fiind în valoare de 210 lei pe zi sau 250 de lei în funcție de starea de sănătate a pacientului. Pacientul primește cazare în condiții de patru stele, trei mese pe zi, asistență medicală și pentru prevenirea escarelor, consiliere psihologică, kinetoterapie, fizioterapie și salinoterapie. Materialele sanitare sunt incluse în preț.

Pentru persoanele care doresc rezidență pe perioade lungi de timp de minimum o lună, tariful este calculat lunar și în acest sens sunt configurate 3 tipuri de pachete.

Persoanele care vor deveni rezidenți ai Centrului în lunile ianuarie și februarie 2021 beneficiază de o reducere de 10% la sută din tarif, valabilă pentru primele șase luni.

Mai multe detalii despre serviciile oferite de Centru puteți afla la numărul de telefon 0336911, de pe site-ul www.terraclinique.ro și de pe pagina de Facebook Centrul de rezidență pentru seniori Terra.

(P)

Citit 8400 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Februarie 2021 12:03