COVID-19. Un singur gălățean găsit bolnav, în 24 de ore

COVID-19. Un singur gălățean găsit bolnav, în 24 de ore

Digi24
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Un singur gălățean din cei peste 500 testați pentru COVID-19 a ieșit pozitiv în ultimele 24 de ore, în timp ce doar doi pacienți internați au fost declarați vindecați, după două săptămâni de tratament.
Potrivit datelor centralizate de Prefectura Galaţi privind evoluţia cazurilor de infectare cu COVID-19, dintre cei 554 de pacienţi testaţi într-un interval de 24 de ore, unul singur fost declarat purtător al virusului. Numărul total al celor infectaţi ajunge astfel la 27.609. Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, două persoane au fost reconfirmate.
Din nefericire, ziua de marți a mai adus și un deces în rândul pacienţilor aflaţi în stare gravă, ceea ce face ca numărul total al victimelor COVID-19 din Galați să ajungă la 861.
Tot marți, 8 iunie, doi pacienţi au primit vestea bună a unor teste negative, care i-au făcut automat vindecaţi şi le-au permis externarea din spitale. În total, 26.660 dintre persoanele depistate pozitiv şi internate în unităţile spitaliceşti din judeţ au fost declarate vindecate.
Conform datelor furnizate de Prefectura Galaţi, marți, 8 iunie, se aflau în carantină la domiciliu 476 de persoane, 13 erau în izolare la domiciliu, iar alte 75, în izolare instituţionalizată.
De la începutul pandemiei, în Galaţi au fost efectuate 150.422 de teste.

Citit 670 ori Ultima modificare Marți, 08 Iunie 2021 22:32

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro