Floarea-pasiunii, benefică în caz de insomnii

Floarea-pasiunii,  benefică în caz de insomnii
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Floarea-pasiunii (Passiflora incarnata) este un remediu excelent pentru persoanele care suferă de insomnii și de oboseală. Această plantă acţionează ca un somnifer, tratează stările de tensiune nervoasă, relaxează mușchii și scade intensitatea durerilor. Se administrează sub formă de ceai obţinut astfel: pune la fiert un pahar cu apă împreună cu o linguriţă de pulbere uscată de floarea-pasiunii și las-o la infuzat pentru zece minute. După acest interval de timp, strecoară și bea ceaiul înainte de culcare. Se folosește atât cât este necesar sau după recomandarea medicului. 

Citit 2053 ori Ultima modificare Duminică, 05 Martie 2023 09:43

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro