Angajații din sănătatea gălăţeană protestează în Capitală

Angajații din sănătatea gălăţeană protestează în Capitală
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

​După profesori, și angajații din sănătate au ieşit în stradă, nemulțumirile personalului sanitar fiind legate, în principal, de salarii și sporuri, dar și de blocarea angajărilor în sistem. Federația sindicală "Solidaritatea Sanitară" a organizat joi, 8 iunie, mitinguri de protest în fața sediului Guvernului, Ministerului Sănătății și Parlamentului, dar și un marș de protest pe traseul Piața Victoriei (Guvern) - Piața Revoluției (Ministerul Sănătății și Ministerul Muncii) - Piața Constituției (Parlament).

La protestele de la București, programate să înceapă la ora 11.00, participă şi sindicalişti din Galaţi, care au plecat spre Capitală, cu mai multe autocare, la ora 6.00 dimineaţă, de pe platoul din faţa Sălii Sporturilor. Printre solicitările personalului din sănătate se mai află: sporurile de tură, condițiile de muncă, tariful gărzilor și indemnizația de hrană.

Citit 2273 ori Ultima modificare Duminică, 11 Iunie 2023 10:46

2 comentarii

  • postat de Nicusor
    Joi, 08 Iunie 2023 13:06
    5.13.129.***
    DE CE NU protestati sambata sau duminica (pentru ca trebuie sa va odihniti) ? Numai de luni si pana vineri ???
    0
    0
  • postat de Nicusor
    Joi, 08 Iunie 2023 13:04
    5.13.129.***
    La placiunte inainte, la razboi/munca inapoi. Mai intai munciti si aratati de ceea ce sunteti in stare/competitivi pe piata muncii, (daca sunteti mai multi decat este necesar) si apoi sa cereti mai mult decat vi se ofera. Sunteti mai rai decat Goe/Caragiale (pentru cine nu stie si sigur sunt destui
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.