Un bărbat a fost accidentat mortal pe DN 25

Un bărbat a fost accidentat mortal pe DN 25
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Un bărbat de 60 de ani și-a găsit sfârșitul joi seară după ce a încercat să traverseze neregulamentar cel mai periculos drum din județ. Pietonul a fost lovit de o mașină, la Ivești, iar echipajele medicale care au intervenit de urgență nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Polițiștii aveau să constate că șoferul mașinii care l-a acroșat, un nemțean care se îndrepta spre Galați, nu a putut evita impactul și l-a lovit în plin pe bărbatul care i-a apărut brusc în cale. 

”Un bărbat, cu vârsta de 43 de ani, domiciliat în oraș Roznov, județul Neamț, în timp ce conducea un autoturism pe DN 25, pe raza comunei Ivești, având direcția de deplasare către municipiul Galați, ar fi surprins și accidentat grav un bărbat, de 60 de ani, din satul Șișcani, județul Vaslui, domiciliat fără forme legale în localitatea Ivești, care s-ar fi angajat în traversarea arterei rutiere prin loc nepermis”, au transmis reprezentanții Poliției Galați.

Cu toate manevrele de resuscitare, pietonul grav rănit nu a mai putut fi readus la viață. Polițiștii aveau să stabilească faptul că șoferul nu consumase alcool și că avea toate documentele în regulă. A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Din cauza accidentului și pentru a se asigura eficiența intervențiilor ulterioare și cercetărilor la fața locului, traficul pe DN 25 a fost blocat timp de câteva ore. 

Citit 3517 ori Ultima modificare Vineri, 01 Martie 2024 19:41

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.