OFERTE speciale în luna decembrie la clinica Medicover Galați

OFERTE speciale în luna decembrie la clinica Medicover Galați
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Fă-ţi cadou iarna aceasta mai multă sănătate! În fiecare zi de joi si vineri, ai parte de oferte speciale pentru sănătatea ta şi a celor dragi - doar în clinica Medicover Galaţi.

Ziua de joi este dedicată doamnelor, pentru un control al stării de sănătate cu o ecografie generală gratuită - rapid şi nedureros - cu un aparat de ultima generaţie. Oferta este valabilă pentru doamnele între 20 şi 50 de ani, al caror nume începe cu litera “M”.

În zilele de vineri ale lunii decembrie, în clinica Medicover Galaţi persoanele care îşi sărbătoresc ziua de naştere, cu vârstă cuprinsă între 30 şi 50 de ani, femei sau bărbaţi, luna aceasta au din partea Medicover un cadou special: o consultaţie gratuită de Medicină Fizică şi Recuperare Medicală (inclusiv Fizioterapie).

Clinica Medicover Galaţi dispune de un Centru Specializat de Medicină Fizică şi Recuperare Medicală, ce oferă terapii pentru remedierea afecţiunilor musculo-scheletale, gimnastică medicală de tonifiere musculară şi dezvoltare, kinetoterapie, terapie VOJTA, electroterapie, laserterapie, ultrasunete, terapie cu unde de şoc extracorporale, termoterapie, gimnastică medicală, fizioterapie şi kinetoterapie.

Echipa medicală este alcătuită din profesionişti din toată ţară, cu experienţă în sistemul public şi cel privat şi îţi oferă toate informaţiile pentru sănătatea ta şi a celor dragi. Dispune, de asemenea, de tehnologie performantă, care ne permite să efectuăm o gamă largă de investigaţii ecografice: ecografie abdominală, părţi moi, testiculară, ecocardiografie, ecografia sistemului vascular arterial şi venos, ecografie Doppler carotidiană, ecografie mamară, ecografie tiroidiană, ecografie obstetricală 3D, 4D, ecografie ginecologică.

Te aşteptăm la clinica Medicover Galaţi, Strada Tineretului I, zona Piaţa Energiei (în spatele Magazinului General), unde oferim acces la peste 25 de specialităţi medicale la standarde suedeze printre care: Pediatrie, Cardiologie, Obstetrică Ginecologie, Medicină Fizică şi Recuperare Medicală, Gastroenterologie si Proctologie, Psihologie, Chirurgie Plastică, Reumatologie, Dermatologie, Somnologie.

Medicover România este o companie internaţională ce oferă servicii medicale private de cea mai înaltă calitate şi face parte din Grupul Medicover, alături de Synevo - cea mai mare şi performantă reţea de laboratoare din România.

(P)

Citit 12740 ori Ultima modificare Luni, 12 Decembrie 2016 16:46