ARESTETIC a deschis prima clinică privată de chirurgie plastică și estetică din Galaţi

ARESTETIC a deschis prima clinică privată de chirurgie plastică și estetică din Galaţi
Evaluaţi acest articol
(40 voturi)

Clinica Arestetic marchează o nouă premieră medicală în Galaţi, prin deschiderea primei săli de chirurgie plastică în sistem privat din această zonă a ţării. Noul bloc operator dispune de cele mai sigure şi mai moderne sisteme operatorii. Prin dotările de ultimă oră, precum şi datorită medicilor renumiţi care vor opera aici sala de operaţii a clinicii Arestetic a fost gândită pentru a rescrie standardele în materie de chirurgie estetică şi recuperatorie.

Galaţiul, înscris pe orbita marilor centre universitare

”Centrul de chirurgie estetică reprezintă dezvoltarea unui concept pe care domnul doctor Valeriu Ardeleanu l-a introdus şi l-a dezvoltat în acest oraş, cel al medicinei estetice. Este o continuare firească prin care este asigurată global toată gama de servicii care ţin de această specialitate foarte frumoasă. Bineînţeles, cel mai important este faptul că noua sală de chirurgie răspunde unor nevoi ale comunităţii locale şi regionale. Galaţiul este înscris astfel pe orbita marilor centre universitare din România. E un început de drum, un prilej de bucurie, dar şi de introspecţie asupra a ceea ce am făcut, de integrare în ceea ce fac în prezent şi de planificare a ceea ce sper că voi reuşi să fac în viitor, alături de colegii extraordinari cu care am onoarea să colaborez” a precizat, cu ocazia inaugurării sălii, prof. univ. dr. Radu Jecan, şeful clinicii de Chirurgie Plastică, Estetică şi Microchirurgie Reconstructivă a Spitalului Clinic de Urgenţă „Prof. Dr. Agrippa Ionescu” Bucureşti.

Aparatură şi instrumentar de ultimă generaţie

Prof. univ. dr. Ioan Petre Florescu este o altă figură de marcă a chirurgiei plastice româneşti care a luat parte la inaugurarea sălii de operaţii din cadrul Clinicii Arestetic.

„În Galaţi se deschide un centru fantastic. Colegii mei au o mare experienţă în acest domeniu de activitate, experienţă despre care sunt convins că, în timp, va atinge apogeul. Am văzut, deopotrivă în ţară şi în străinătate, multe clinici de acest gen şi pot să vă spun că cea inaugurată acum în Galaţi este deosebită. Aparatura şi instrumentarul sunt de ultimă generaţie. De aceea, cred că adresabiltiatea este una regională şi nu doar locală. Celălalt aspect ţine de profesionalismul echipei care va opera aici. Atât profesorul doctor Valeriu Ardeleanu, cât şi profesorul doctor Radu Jecan sunt oameni de un înalt profesionalism, care pun mult suflet în tot ceea ce fac”, a spus profesorul Ioan Petre Florescu, şeful secţiei Chirurgie Plastică din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă "Bagdasar-Arseni" Bucureşti.

Proiecte ambiţioase pentru următorii ani

„Proiectul acestei săli de chirurgie plastică datează încă de acum un an şi mă bucur acum că am reuşit să o deschidem. O astfel de sală a venit ca o investiţie firească pentru lărgirea paletei de servicii medicale de cea mai bună calitate cu care clinica Arestetic i-a obişnuit deja pe gălăţeni. Datorită dotărilor de care dispune, în această sală se poate efectua o gamă diversă de intervenţii din toate specialităţile chirurgicale. Bineînţeles, nu ne vom opri aici. În doi sau trei ani intenţionăm să deschidem un spital privat la Galaţi, unde vom aduce nume mari din lumea medicală europeană”, a dezvăluit prof. univ. dr. Valeriu Ardeleanu, medicul  antreprenor care a pus bazele Clinicii Arestetic Galaţi.

Sala de operaţii Arestetic este situată la parterul blocului BR1, pe strada Brăilei, în apropierea sediului Clinicii Arestetic de pe strada Brăilei nr.78, bloc Br4A. Informaţii suplimentare puteţi afla la numerele de telefon  0336.802.646 şi 0770.457.675, precum şi scriind la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. De asemenea, detalii puteţi găsi şi pe pagina de internet arestetic.ro.

Citit 22322 ori Ultima modificare Marți, 31 Ianuarie 2017 00:22