2,2 km de drumuri modernizate la Tudor Vladimirescu

2,2 km de drumuri modernizate la Tudor Vladimirescu
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

"Câteva zile și o adeverință ne mai despart de recepția lucrărilor la proiectul de 2,2 km Modernizare Drumuri de interes local în comuna Tudor Vladimirescu Județul Galați, finanțat de la bugetul local", ne anunța, la începutul lunii, primarul Gheorghe Costel. 

Lucrările de asfaltare, care au costat 2,5 milioane de lei, au modernizat străzile Petre Ispirescu, Zaharia Stancu, Ion Neculce, Vasile Alecsandri și Calistrat Hogaș din localitate.

Alegerea străzilor propuse pentru modernizare a urmărit respectarea cerințelor enunțate de Ministerul Transporturilor nr. 45/1998, care fixează ca priorităţi întinderea și densitatea zonelor de locuit existente, asigurarea legăturii locuitorilor cu drumurile principale, reducerea consumului de carburanți şi micșorarea cantităților de noxe emise, necesitatea  și posibilitatea reducerii unor puncte de conflict. 

Executantul, SC Brialbet Drăgăneşti, care a câștigat licitaţia desfășurată  prin procedură simplificată la 28 martie 2023, a trimis Primăriei Tudor Vladimirescu, la sfârșitul anului trecut, adresa prin care anunța sfârșitul lucrărilor.

Citit 1639 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Aprilie 2024 06:17

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.