Se asfaltează opt kilometri de străzi la Valea Mărului

Se asfaltează opt kilometri de străzi la Valea Mărului
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

La Valea Mărului au început lucrările de asfaltare a opt kilometri de străzi, în valoare de şapte milioane de lei, din care 1,2 milioane de lei provin de la bugetul local. Proiectul de modernizare a drumurilor de interes local din comuna Valea Mărului este finanțat de Ministerul Dezvoltării, prin Programul Naţional de Investiţii "Anghel Saligny".

"Se va începe cu străzile din satul Valea Mărului, în care sunt deja încheiate lucrările de racordare la rețeaua de apă și canalizare, după finalizarea unui proiect anterior. În luna martie, am demarat un alt proiect, prin Planul Național de Reziliență și Redresare (PNRR), ce vizează extinderea rețelelor de apă și canalizare, în valoare de 5,9 milioane de lei, ceea ce va crea front de lucru pentru noi asfaltări", ne-a spus primarul Florin Doca Vălmăreanu.

Citit 581 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Aprilie 2024 06:14

1 comentariu

  • postat de Asfalt dorit
    Luni, 08 Aprilie 2024 07:12
    89.136.4.***
    La Odaia Manolache nu se vede vreo preocupare in asfaltarea strazilor.
    0
    1

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro