Bani pentru asfaltare câștigați la Braniștea

Bani pentru asfaltare câștigați la Braniștea
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Proiectul de asfaltare a 2 km de drumuri locale în comuna Braniștea, în valoare de două milioane de lei, a fost declarat eligibil. Fondurile necesare provin de la Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR).

 "După depunerea dosarului, a urmat vizita în teren a inspectorilor, ni s-a cerut documentația, s-au executat măsurători la fața locului, s-a verificat încadrarea în condițiile de finanțare, am trimis documentația solicitată pentru completarea dosarului, iar proiectul a fost declarat eligibil și așteptăm să primim banii", ne-a declarat primarul Marian Adămache, aflat în funcție din anul 2008.

Alte două proiecte de asfaltare, în valoare de 10 milioane de lei, pentru străzile din satele Braniștea și Traian, se vor realiza după încheierea lucrărilor la sistemul de canalizare. Racordarea la rețeaua de apă și canalizare este, la Braniștea, o investiţie a firmei Apă Canal, iar intervențiile asupra drumurilor se vor executa numai după finalizarea sistemului de canalizare.

Citit 1321 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Aprilie 2024 06:12

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro