Modernizare la căminul cultural din Rădești

Modernizare la căminul cultural din Rădești
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

La sediul Primăriei Rădeşti s-a semnat, pe 5 aprilie, ordinul de începere a lucrărilor de eficientizare energetică și modernizare a căminului cultural, proiect cu fonduri europene finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), în valoare de 1,55 milioane de lei cu TVA. Perioada de realizare este de 36 de luni.

"Se va realiza anveloparea clădirii, se vor înlocui acoperișul, tâmplăria, ușile şi geamurile, se vor instala panouri solare, pompă de căldură cu puț săpat la 150 metri, pentru încălzire. De asemenea, se va realiza și o stație de încărcare a autovehiculelor electrice", ne-a declarat primarul Ionel Popoiu.

Reabilitarea căminului cultural va contribui la reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră, reducerea cheltuielilor pentru încălzire pe perioada de iarnă, reducerea costurilor cu climatizarea pe perioada de caniculă şi îmbunătăţirea aspectului urbanistic al localității.

Citit 1089 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Aprilie 2024 06:11

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro