Pentru femei. Sfaturi care te ajută în viața sexuală

Pentru femei. Sfaturi care te ajută în viața sexuală
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Vrei sau nu să recunoşti, sexul joacă un rol important în orice relaţie de cuplu. Însă, după o anumită perioadă de timp, e posibil ca libidoul să scadă şi să ajungi să îţi priveşti partenerul mai mult ca pe un prieten. Iată ce poţi face pentru a preveni această situaţie!

Practică exerciţii Kegel

Acestea sunt uşor de făcut şi îţi vor îmbunătăţi vizibil viaţa sexuală. În ce constau? Mai exact, în întărirea muşchilor pelvieni. Pot fi făcute şi imediat după ce ai născut sau când întâmpini probleme cu urinatul. De asemenea, exerciţiile Kegel sunt recomandate şi pentru întărirea muşchilor pubococcigieni, esenţiali pentru obţinerea orgasmului. Cum se fac exerciţiile Kegel? În timpul urinării trebuie să contracţi muşchii şi să te opreşti din urinat, de aproximativ 20 de ori. Repetă acest exerciţiu de trei ori pe zi.

Atinge-ţi partenerul!

De fiecare dată când petreci timp cu partenerul, nu rata ocazia să vă atingeţi sau să vă sărutaţi pasional. Fructifică timpul petrecut împreună şi profitaţi de ocazia de a menţine legătura dintre voi.

Preludiu lung

Nu vă grăbiţi să treceţi direct la acţiune, ci mai degrabă faceţi totul fără grabă. Începe prin a-ţi dezmierda partenerul cu atingeri, fără să neglijezi nicio parte a corpului. Foloseşte-ţi imaginaţia şi incită-l, evitând zona organelor genitale. Această formă de a interacţiona cu corpul partenerului te va ajuta să te eliberezi de stresul cotidian, să te relaxezi şi să te bucuri de momente de intimitate cu iubitul tău.

Alte sfaturi: Prefă-te că sunteţi la începutul relaţiei, spune-i ce gândeşti.

(Sursa: www.healthline.com)

Citit 2196 ori Ultima modificare Sâmbătă, 24 Decembrie 2022 16:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.