Combinații de afrodiziace pentru efect maxim

Combinații de afrodiziace pentru efect maxim
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Pentru o noapte fierbinte, puteți pregăti câteva rețete ușoare, rapide și gustoase, care au în componență cel puțin un element afrodiziac

Platou afrodiziac – cuburi mici de brânză din cât mai multe tipuri; măsline verzi umplute cu ardei iute; fructe de mare afumate; cremă de brânză cu verdeţuri; crutoane unse cu usturoi.

Rulouri erotice cu sparanghel - boia dulce; felii de prosciutto sau muşchi file crud-afumat; sparanghel; măsline verzi. Se găteşte sparanghelul în puţin ulei până se rumeneşte, apoi se ia de pe foc. Se presară boia dulce pe prosciutto, se pune o bucată de sparanghel şi se rulează astfel încât din felia de prosciutto să rămână neacoperit doar capătul ascuţit al sparanghelului.

Salata mediteraneeană a îndrăgostiţilor – o jumătate de  salată creaţă tăiată în fâşii subţiri; 10-15 frunze de spanac mic şi proaspăt; o ceapă roşie tăiată fideluţă; o cană de măsline negre feliate şi stoarse; bacon tăiat în fâşii subţiri; cuburi de brânză feta sau brânză de capră; un sos dressing pentru salată.

Piept de pui în sos de şampanie - doi piepţi de pui; patru linguri de unt; o jumătate de cană de mărar tocat; o jumătate de cană de praz tocat (doar părţile albe); o cană de ciuperci feliate; jumătate de cană de supă de pui; 150 ml de şampanie; jumătate de cană de smântână; făină, sare şi piper.

Din cei doi piepţi de pui se taie șase bucăţi care se bat puţin, ca pentru sniţele. Apoi, se condimentează cu sare şi piper. Separat, într-o tigaie mare, se topesc trei linguri de unt şi se călesc prazul, ciupercile şi mărarul, se adaugă supa și se lasă amestecul pe foc cam cinci minute. Înainte ca legumele să capete o culoare maronie, se împing spre marginea tigăii şi se pune în centru cealaltă lingură de unt. Se dau bucăţile de piept prin făină şi se pun în tigaie. Se țin un minut pe o parte şi un minut pe cealaltă parte, se pun legumele deasupra bucăţilor de pui şi se toarnă şampania. După ce a fiert puţin, se adaugă smântâna, se dă focul la mic şi se lasă cinci minute până când scade sosul. Se condimentează după gust.

(articol realizat din surse online)

Citit 1104 ori Ultima modificare Duminică, 12 Noiembrie 2023 10:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.