Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

Timpul liber devine, din păcate, pentru majoritatea dintre noi un lux. Acest lucru se întâmplă din cauza faptului că ritmul este mult mai alert în zilele noastre, muncim de cele mai multe ori peste program, avem termene limită stricte de îndeplinit care nu ţin cont de timpul nostru liber. O bună tehnică de relaxare, după o zi istovitoare ar fi “lectura în aer liber”.

Cititul unei cărţi în parc este cea mai bună metodă de relaxare, arată un nou studiu al cercetătorilor britanici. Când citim ne relaxam mult mai repede şi mai bine decât atunci când ascultăm muzică sau când consumăm o ceaşcă de ceai.

Şase minute de citit pot reduce stresul cu două treimi. Psihologii cred că acest lucru se întâmplă pentru că mintea se concentrează pe lectură şi se distrage de la alte activităţi solicitante.

Sursa foto: gds.ro

Citit 598 ori Ultima modificare Joi, 15 Iunie 2017 16:29

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.
ATENTIE: Comentariile nu se mai publica automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.