O groapă astupată pe stil vechi

O groapă astupată pe stil vechi
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

La începutul lunii ianuarie, preşedintele Asociaţiei de proprietari nr. 130, Elena Spînu, ne semnala faptul că persoanele care au efectuat lucrările pentru înlocuirea cablului unui transformator al Electrica, în faţa blocului C2 de pe Prelungirea Traian, au "uitat" să astupe şi groapa respectivă.

Concret, săpăturile fuseseră făcute înainte de Crăciun, pe 22 decembrie, iar urmele "şantierului" încă se puteau vedea şi pe 8 ianuarie: o mulţime de pietre îngrămădite lângă un pom şi aleea de acces transformată în potecă din pământ bătătorit.

"Sucursala de Distribuţie a Energiei Electrice Galaţi are încheiat un contract cu Ecosal, societate care, potrivit prevederilor contractuale, trebuie să readucă amplasamentul la starea inițială până la data de 12 ianuarie 2018", eram informaţi atunci de reprezentanţii Serviciului Relaţii Publice, Comunicare şi Reclamaţii SDEE Muntenia Nord, SDEE Galaţi.

Ei bine, situaţia s-a remediat în cele din urmă, dar nu pe 12 ianuarie, ci pe 30, după aproape trei săptămâni faţă de termenul din "prevederile contractuale". Că dacă se făcea treaba la timp, ne puteam imagina că nu mai trăim în România. Oricum, dacă am socoti zilele pe stil vechi, nici nu ar fi cine ştie ce întârziere... Să nu mai fim atât de cârcotaşi!

Citit 1802 ori Ultima modificare Miercuri, 31 Ianuarie 2018 19:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.