Locul de joacă din Grădina Publică, închis sau deschis?
Foto: Marius Negri

Locul de joacă din Grădina Publică, închis sau deschis?
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

"Loc de joacă închis temporar conform măsurilor dispuse de ANPC Galaţi" - este anunţul care tronează în faţa leagănelor şi toboganelor din Grădina Publică. În dimineaţa de 1 februarie, la ora vizitei noastre, locul de joacă era pustiu, dar el se animă în fiecare zi, la prânz şi după-amiaza, în ciuda avertizării Protecţiei Consumatorilor.

O primă întrebare legitimă referitoare la acest subiect este "Ce înseamnă temporar?", pentru că situaţia datează deja din noiembrie trecut, când comisarii ANPC au verificat modul de respectare a prevederilor legale privind protecţia consumatorilor la locurile de joacă din Galaţi, constatând că multe dintre echipamentele de joacă sunt deteriorate.

O a doua întrebare ar fi "Cine răspunde dacă unul din copiii aflaţi la joacă aici păţeşte, Doamne fereşte!, ceva?", în timp ce locul de joacă este, conform anunţului, "temporar închis".

Şi ar mai fi şi o a treia întrebare adresată autorităţilor: De ce în nicio seară, fie iarnă, fie vară, nu se mai aprind becurile de la stâlpii din zona locului de joacă?

Citit 2024 ori Ultima modificare Marți, 06 Februarie 2018 18:40

3 comentarii

 • postat de Angel
  Luni, 05 Februarie 2018 15:23
  5.13.165.***
  Si ar mai fi si a patra intrebare: cand are de gand Primaria, sau cine se ocupa de subiectul asta, sa remedieze problemele si sa repare aceste locuri de joaca? Marius Stan le-a inaugurat iar Pucheanu nu e in stare sa le administreze
  0
  1
  Raportează
 • postat de Petru M.
  Luni, 05 Februarie 2018 11:10
  77.111.245.***
  Primaria trebuie sa remedieze problemele pe care le-au scris inspectorii de la protectia consumatorului in actul de control si sa anunte opc-ul ca au fost remediate.E simplu.Probabil nu au remediat nimic pana acum.Este raspunderea Primariei daca se accidenteaza vreun copil , atat timp cat accesul este permis la locul de joaca si acesta nu este pazit sau inchis astfel incat sa nu se mai permita accesul.Poate in loc de salarii foarte generoase , platite din banii contribuabililor , care se platesc angajatiilor primariei, peste 4000 lei, s-ar gasi bani si pentru reparatia locurilor de joaca.Copiii au nevoie de ele.E pacat sa stea inchise aceste locuri de joaca!
  0
  5
  Raportează
 • postat de Pavel Rotherdam
  Duminică, 04 Februarie 2018 22:56
  82.137.12.***
  Ce se intampla cu toate locurile de joaca din oras. Au fost "inchise" prin afisarea unui anunt.
  O gluma proasta.
  E ca si cum ai pune plasa rabitz ca sa nu treaca tantarii.
  Ce masuri a luat primaria dupa ce opc ul le a inchis? Nimic!
  Administratia acestui oras e o gluma proasta!
  Cine raspunde? Nimeni ca de obicei!
  Doar scria ca e inchis.
  Pai si daca vin si intru pe poarta opusa afisului de unde stiu ca e inchis?
  Nu trebuia oare ingradit si asigurat locul?
  Si daca tot sunt inchise pot sa intru cu cainele sa si faca necesitatile?
  0
  6
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.