Locul de joacă din Grădina Publică, închis sau deschis?
Foto: Marius Negri

Locul de joacă din Grădina Publică, închis sau deschis?
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

"Loc de joacă închis temporar conform măsurilor dispuse de ANPC Galaţi" - este anunţul care tronează în faţa leagănelor şi toboganelor din Grădina Publică. În dimineaţa de 1 februarie, la ora vizitei noastre, locul de joacă era pustiu, dar el se animă în fiecare zi, la prânz şi după-amiaza, în ciuda avertizării Protecţiei Consumatorilor.

O primă întrebare legitimă referitoare la acest subiect este "Ce înseamnă temporar?", pentru că situaţia datează deja din noiembrie trecut, când comisarii ANPC au verificat modul de respectare a prevederilor legale privind protecţia consumatorilor la locurile de joacă din Galaţi, constatând că multe dintre echipamentele de joacă sunt deteriorate.

O a doua întrebare ar fi "Cine răspunde dacă unul din copiii aflaţi la joacă aici păţeşte, Doamne fereşte!, ceva?", în timp ce locul de joacă este, conform anunţului, "temporar închis".

Şi ar mai fi şi o a treia întrebare adresată autorităţilor: De ce în nicio seară, fie iarnă, fie vară, nu se mai aprind becurile de la stâlpii din zona locului de joacă?

Citit 2254 ori Ultima modificare Marți, 06 Februarie 2018 18:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.