CADOURI TRĂSNITE pentru 8 Martie

CADOURI TRĂSNITE pentru 8 Martie
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Dacă, în trecut, bărbaţii adevăraţi îşi dădeau viaţa pentru fericirea doamnelor lor, acum nu mai e necesar sacrificiul suprem. Trebuie doar să cumpere cadoul potrivit de 8 Martie, ceea ce, trebuie să recunoaştem, pentru mulţi ar echivala cu dovezile extreme pomenite mai sus.

Că e vorba de mamă, iubită, soţie, colegă de serviciu sau orice altă cunoştinţă feminină care nu trebuie ratată cu această ocazie, căutarea şi găsirea cadoului cu şanse cât mai mici de a fi infailibil este o misiune care cere ori antrenament, ori un simţ al orientării extrem de bine dezvoltat. Dacă nu dispuneţi nici de una, nici de alta, cele mai indicate sunt cadourile trăznite, care chiar dacă nu le vor da pe spate pe destinatare, măcar le vor face să râdă.

Pe siteu-rile de specialitate, puteţi alege dintr-o gamă destul de variată de obiecte, pentru toate buzunarele, care să stârnească zâmbete şi, de ce nu, amintiri frumoase despre gestul dumneavoastră. Cele mai la îndemână, la preţuri nu foarte piperate, sunt, de exemplu, şosetele "wonder woman", care ar face-o pe femeia căreia i le dăruiţi să se simtă dacă nu elegantă, măcar o mică eroină. Pe poziţiie aproape egală s-ar situa imenşii papuci de casă de tip "lego" sau un hamac pentru picioare, numai bun pentru momentele de relaxare. Un breloc de chei cu bule antistres, util, mic şi uşor de purtat, va fi cu siguranţă apreciat de doamnele de toate vârstele, la fel ca şi o puşculiţă cu bunătăţi, în care îşi vor putea depozita dulciurile preferate. Dacă relaţia cu doamna în cauză e destul de strânsă, puteţi risca să îi faceţi cadou un set de "baloane pesimiste", cu mesaje nu tocmai drăguţe, dar care pot fi apreciate de o pesoană cu un simţ al umorului rezonabil, sau un bulificator pentru cadă ori o carte de colorat pentru adulţi, de care vă veţi putea bucura ulterior împreună.

Citit 2033 ori Ultima modificare Marți, 06 Martie 2018 18:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.