Primele gropi apărute pe strada Stadionului

Primele gropi apărute pe strada Stadionului
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

La cinci ani de la modernizare, străzii Stadionului i-a „sărit” asfaltul. Nu e deloc o glumă. Şoferii, care până de curând rulau ca pe autostradă pe carosabilul străzii Stadionului, au de-a face, şi aici, cu gropi. E drept, nu sunt mari, ci mai degrabă în formare, dar gropile au perspective să crească dacă nu vor fi luate măsuri. Două dintre surpări au apărut în vecinătatea unei canalizări al cărei capac clămpăneşte de fiecare dată sub roţile maşinilor, iar o a treia groapă se „naşte” în faţa canalizării.

Am sesizat situaţia Primăriei municipiului Galaţi şi ni s-a comunicat că strada este încă în garanţie, până în luna august, şi că a fost informat constructorul în vederea remedierii problemei, pe propria cheltuială.

Reamintim că proiectul de modernizare a străzilor Oţelarilor, Stadionului, Frunzei şi Gheorghe Asachi s-a finalizat în septembrie 2013. Lucrările au fost executate de Asocierea Max Boegl SRL - SC Tancrad SRL. Valoarea totală a proiectului a fost de 50.860.554 de lei (din care 9.715.571 de lei TVA), cu o finanţare nerambursabilă de peste 40.322.082 de lei şi o contribuţie a Primăriei de 822.899 de lei.

Citit 3677 ori Ultima modificare Joi, 29 Martie 2018 18:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.