Autoturism dispărut din parcare

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dimineaţa zilei de 14 octombrie nu va fi uitată prea curând de gălăţeanul Daniel D., de 30 de ani.

Bărbatul a constatat că autoturismul său nu se mai află în parcare, acolo unde îl lăsase cu o seară înainte.  Rămas fără maşină, gălăţeanul a mers la poliţie, unde a sesizat furtul.

La puţin timp de la depunerea plângerii, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Galaţi i-au prins în flagrant, în zona talciocului, pe Z. Cristian şi O. Florin, ambii de 15 ani, din Galaţi, elevi, care conduceau autoturismul ce fusese furat.

Cei doi au fost conduşi la sediul poliţiei şi în urma extinderii cercetărilor poliţiştii au stabilit că cei doi, în noaptea de 17/18 septembrie 2009, prin forţarea portierei, au pătruns într-un autoturism ce aparţine lui I. Mircea, de 66 ani, din Galaţi.

De aici, cei doi minori au sustras mai multe bunuri, dar şi cheile altui autoturism, cel dispărut ca prin farmec. Prin acţionarea telecomenzii, cei doi au găsit şi cel de-al doilea autoturism, pe care l-au luat din parcare şi s-au plimbat prin municipiul Galaţi.

În plimbarea lor, minorii au tamponat şi un autoturism care staţiona regulamentar. Cei doi sunt cercetaţi în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, conducerea unui autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere şi părăsirea locului accidentului.

Citit 1259 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.