A traversat neregulamentar și și-a pierdut viața

A traversat neregulamentar și și-a pierdut viața
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Accident rutier în apropierea Punctului de Trecere Galați-rutier, în zona fostului abator. Un bărbat de 65 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure, a fost lovit de o mașină condusă de un cetățean moldovean, în vârstă de aproximativ 40 de ani. La fața locului a fost solicitat de urgență un echipaj SMURD, dar pietonul, care se deplasa pe lângă o bicicletă, nu a mai putut fi salvat.

”Un echipaj SMURD a fost direcționat la fața locului pentru a corda ajutor medical unui bărbat lovit de mașină. În ciuda manevrelor de resuscitare, cadrele medicale nu au mai putut salva viața bărbatului, fiind declarat decesul. În accident a mai fost rănit ușor și un băiat de 17 de ani, pasager în autoturism, care s-a ales cu escoriații, dar acesta a refuzat transportul la spital, primind îngrijiri medicale la fața locului”, ne-a explicat lt. Col. Eugen Chiriță, purtătorul de cuvânt al ISU Galați.

Cetățeanul moldovean nu consumase alcool, dar pe numele lui a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Citit 5236 ori Ultima modificare Duminică, 02 Septembrie 2018 16:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.