Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Astăzi, 10 octombrie, şi în Piaţa Centrală se sărbătoreşte Ziua Naţională a Produselor Agroalimentare Româneşti.   Direcţia pentru Agricultură a Județului Galaţi, în calitate de organizator al acestui eveniment, salută iniţiativa celor 300 de producători agricoli de a i se alătura la această sărbătoare şi îi invită pe gălățeni să consume legume, fructe, produse vitivinicole și alte produse agroalimentare obținute în județul Galați. Pe lângă produsele agroalimentare româneşti, horticultorii gălățeni aduc în pieţe frumoasele crizanteme și alte flori de sezon.
Ziua Naţională a Produselor Agroalimentare Româneşti se sărbătoreşte în data de 10 octombrie, ca urmare a adoptării Legii nr.168/2017 de către Parlamentul României. Prin această lege, se dorește îmbunătăţirea statutului producătorului român în lanţul alimentar scurt şi încurajarea consumului de produse proaspete și produse agroalimentare finite românești din materii prime de bază provenite de la producători români.

Citit 1473 ori Ultima modificare Marți, 09 Octombrie 2018 20:19

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro