Zâmbete și sărbători mai îmbelșugate pentru 92 de copii. ”Fii și tu Moș Crăciun”

Zâmbete și sărbători mai îmbelșugate pentru 92 de copii. ”Fii și tu Moș Crăciun”
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Luni, 10 decembrie, spectacolul de muzică şi dans „ Fii şi tu Moş Crăciun”, desfăşurat la teatrul Muzical „ Nae Leonard”, a ajuns la cea de-a opta ediţie, aducând zâmbetul pe chipurile a 92 de copii proveniţi din familii defavorizate din Scânteieşti și Fântânele.

Evenimentul a fost organizat de Marcela Dragomir, preşedinta Asociaţiei Suport Medical Activ (ASMA), care a iniţiat și programul educativ-umanitar „Ajută un copil să crească sănătos”, realizat în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar al Judeţului Galaţi.

În derularea programului au fost implicate activ numeroase şcoli gimnaziale şi licee, persoane fizice, entităţi publice, precum şi Trustul de Presă „Dunărea de Jos” SA.

Două dintre şcoli, Şcoala Gimnazială nr. 22 şi Şcoala Gimnazială nr. 13 „Ştefan Cel Mare”, au primit în cadrul spectacolului premiul de excelenţă, distincţie acordată pentru implicare şi solidaritate.

Întregul spectacol a fost realizat de şcolile voluntare, numărul de minute petrecute pe scenă fiind egal cu numărul de cadouri oferite de fiecare instituţie de învăţământ în parte.

Copiii au primit încălţăminte şi haine noi, precum şi produse bio, oferite de cotidianul „Viaţa liberă”.

În decursul a opt ani de funcţionare, Asociaţia ASMA a făcut fericiţi 595 de copii nevoiaşi, contribuind anual la menţinerea unei tradiţii cu scop caritabil.

Citit 1639 ori Ultima modificare Miercuri, 12 Decembrie 2018 00:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.