Olimpic internaţional la informatică

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Tiberiu Savin a câştigat medalia de bronz la Turneul de toamnă de informatică *

Despre Tiberiu Savin am scris în repetate rânduri, în urmă cu câţiva ani, pe vremea când era elev al Colegiului Naţional „Al. I. Cuza” şi obţinuse mai multe premii la olimpiadele naţionale de informatică.

În 2006, fusese selectat în lotul lărgit pentru olimpiada internaţională şi tot atunci i-a venit oferta din partea Liceului Internaţional de Informatică din Bucureşti să devină elev al acestei instituţii care se obliga să-i asigure toate condiţiile, numai să continue să facă performanţă.

De atunci, l-am mai întâlnit pe Tiberiu de câteva ori în curtea Colegiului „Cuza”, de care mărturisea că a rămas foarte legat, fiind elev aici încă din clasa I.

La începutul acestei săptămâni am aflat veşti bune despre gălăţeanul nostru care s-a întors cu o medalie de bronz de la Turneul de toamnă de informatică, ce s-a desfăşurat, între 26-29 noiembrie, la Shumen, în Bulgaria.

Nu este primul premiu internaţional câştigat de Tiberiu Savin de când este bursier al Liceului Internaţional de Informatică, el obţinând tot bronz, în 2007, la Olimpiada Pluridisciplinară din Yakuţia.

Citit 931 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.