Cum se lucrează la Permise, Paşapoarte şi Caziere

Cum se lucrează la Permise, Paşapoarte şi Caziere
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Ghişeele celor trei instituţii vor fi închise pentru public în Ajunul Crăciunului, ca urmare a deciziei Guvernului de a creea punte între weekend şi zilele de 25 şi 26 decembrie.

Astfel, la Serviciul de Permise şi Înmatriculări, gălăţenii vor putea merge pentru rezolvarea problemelor pe 27 şi 28 decembrie, conform programului normal de lucru. Deschis va fi şi pentru candidaţii la examenul de traseu progamaţi deja şi care vor fi testaţi pe parcursul celor două zile.

La restituiri Permise şi Certificate de Înmatriculare se lucrează şi pe 24 decembrie. Ghişeele vor fi deschise în intervalul orar 8,00 - 12,00. La Paşapoarte, aceleaşi zile, de 27 şi 28 decembrie, vor fi lucrătoare, gălăţenii care vor să îşi facă documente putându-se prezenta conform programărilor online.

"Pentru 24 şi 31 decembrie nu sunt programări, deoarece Direcţia Generală a decis, încă din august, blocarea acestor date pentru programările online, ca urmare a situaţiei cu minivacanţa de Sf. Maria", a precizat cms. şef Aurelian Păduraru, şeful Serviciului Paşapoarte Galaţi.

Cei care vor avea nevoie de un cazier judiciar în ultimele zile ale anului trebuie să ştie că mai pot solicita aceste documente joi, 27 decembrie, şi vineri, 28 decembrie.

Citit 1534 ori Ultima modificare Vineri, 21 Decembrie 2018 16:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.