Două miracole

Două miracole
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pe soţii Ileana şi Ioan Mauc i-am găsit întâmplător pe stradă. Se plimbau ţinându-se de mână, la fel de îndrăgostiţi, de tandri şi de grijulii unul cu celălalt ca în ziua în care s-au cunoscut. Păreau doi adolescenţi frumoşi, cu tâmplele cărunte.

„Da, ni s-au întâmplat minuni. Ultima s-a petrecut recent, când am fost la Cluj pentru operaţia mea pe rinichi. Aveam o tumoare şi mi l-a extras. Dar făcând şi soţul un control a realizat că are cancer la prostată. Ne-am operat amândoi în aceeaşi săptămână şi am trecut împreună cu bine”, ne-a povestit Ileana Mauc.

Răscolind prin amintiri, Ioan Mauc a găsit altă minune, a cărei eroină a fost soţia lui.

„Am avut un accident acum 40 de ani. Curăţam cu benzină un palton. Mergeau aragazul cu butelie şi maşina de spălat. La un moment dat, de la maşina de spălat au sărit scântei şi a luat foc ligheanul cu benzină. Flăcările erau până la tavan, eu trebuia să trec peste lighean ca să pot stinge focul. Mi-a venit în minte ideea să trag covorul de iută şi am acoperit ligheanul. A luat puţin foc mobila, dar a fost o minune că nu a explodat butelia”, ne-a povestit Ileana Mauc.

Citit 1026 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.