Cred că mai există lucruri bune

Cred că mai există lucruri bune
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Andreea şi Robert (FOTO 1 şi 2) formează o pereche frumoasă. La cei 18 ani ai săi, Andreea crede că se pot găsi minuni şi în lucrurile mărunte:

„Da, cred că mai există minuni. Lucruri bune se întâmplă, nu neapărat tot timpul, dar dacă vrei să le vezi, le găseşti în lucrurile mărunte. O plecare la mare cu cineva foarte drag, câteva zile să ieşi din cotidian şi să te simţi foarte bine, sau o plimbare… întâlnirea cu o persoană dragă pe care o aşteptai demult, timpul petrecut frumos alături de acea persoană, toate acestea pot fi o minune”, ne-a mărturisit tânăra.

Minuni se pot petrece şi la examenele la care te-ai dus insuficient pregătit, dar pe care le-ai trecut cu bine. Prietenul Andreei, Robert, în vârstă de 19 ani, era foarte emoţionat, dar a confirmat cu sinceritate: faptul că s-au găsit unul pe celălalt, că s-au întâlnit şi sunt împreună este o minune.

Şi îi dăm dreptate mesajului pe care ni l-a transmis ulterior: „Când vorbea prietena trebuia să cânt «vreau o minune, vreau o minune-n viaţa mea, vreeaaaau o minuneeee, să mai pot schimba ceva», ca un fundal”.

Noi propunem un refren mai bun: „Am o minune în viaţa mea, pe Andreea!”. Ce zici Robert?

Mirela: Minunea din fiecare zi

„Fiecare zi este o minune. Faptul că trăiesc, că am două picioare, mâini, ochi, că pot să mă deplasez unde vreau sunt, de asemenea, o minune! Gândiţi-vă că sunt atâţia oameni care nu pot face asta. Părinţii mei sunt întregi, oamenii pe care îi iubesc sunt întregi, sănătoşi, deci e o minune totul! E o minune faptul că trăim”, ne-a mărturisit, zâmbitoare şi optimistă, Mirela (FOTO 3), în vârstă de 26 de ani.

Citit 965 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.