O cutie poştală la 7.000 de gălăţeni

O cutie poştală la 7.000 de gălăţeni
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Este foarte probabil ca cei aproximativ 250.000 de locuitori ai municipiului Galaţi (conform ultimului recensământ) să aibă, însumat, cu mult peste jumătate de milion de căsuţe poştale electronice, binecunoscutele e-mail-uri, pe unul, două, trei sau chiar mai multe conturi, unele personale, altele de serviciu.

În schimb, dacă vrei să trimiţi o scrisoare prin poşta clasică (adică sistemul ăla vechi, copii, în care mergi cu scrisoarea timbrată în plic şi o pui într-o cutie mare, roşie, de unde poştaşii o preiau şi o trimit mai departe, la destinaţie, de obicei cu trenul), ei bine, aici cifrele sunt cu totul altele. Conform reprezentanţilor companiei Poşta Română, în municipiul Galaţi există, la ora actuală, 36 de cutii poştale, „în funcţie de nevoile populaţiei”, toate amplasate la exteriorul oficiilor poştale. Aşadar, o cutie poştală la 7.000 de gălăţeni. O fi mult, o fi puţin?

Reprezentanţii Poştei spun că aceste cutii se găsesc în tot oraşul, două dintre ele în zona Aurel Vlaicu (una în faţa Oficiului Poştal 12 şi alta la Liceul 3, pe Coşbuc), adică exact zona în care un cititor al ziarului nostru, dl Marinescu, se plângea recent că nu a găsit nicio cutie afară, unde să-şi pună corespondenţa.

În altă ordine de idei, pentru angajaţii Poştei Române, zilele de 31 decembrie, 1 şi 2 ianuarie sunt libere, astfel că poştaşii revin la programul normal începând de joi, 3 ianuarie 2019.

Citit 1626 ori Ultima modificare Vineri, 28 Decembrie 2018 18:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.