Gripa face curăţenie în autobuzele din Galaţi

Gripa face curăţenie în autobuzele din Galaţi
Evaluaţi acest articol
(20 voturi)

În condiţiile în care, de cele mai multe ori, mijloacele de transport în comun sunt nu doar vechi şi hârbuite, ci şi foarte murdare, motiv pentru unii călători preferă să rămână în picioare, dezgustaţi de tapiţeria ruptă şi mizeră a scaunelor, avem şi veşti bune!
Printr-un comunicat de presă, compania publică de transport Transurb anunţă că "a luat măsuri speciale de prevenire a răspândirii virusului gripal". "Astfel, toate autobuzele, troleibuzele și tramvaiele sunt curățate și dezinfectate cu substanțe speciale de dezinfecție pentru prevenirea apariţiei cazurilor de gripă. Reprezentanţii societăţii acționează în permanență pentru îmbunătățirea condițiilor oferite călătorilor noștri, iar măsura privind derularea acțiunii de dezinfecție pentru prevenirea virusului gripal este una dintre ele", precizează Transurb.
Prin urmare, a fost nevoie să fie declarată epidemie de gripă ca să avem şi noi mijloace de transport în comun (mai) curate.

Citit 6373 ori Ultima modificare Sâmbătă, 02 Februarie 2019 18:22

6 comentarii

 • postat de Gicanul
  Vineri, 01 Februarie 2019 13:48
  86.124.202.***
  Anca Melinte, unde și când ai văzut ca se face igienizare???mașinile astea nu au fost spălate la interior de ăsta vara.Iar tu scrii ca se face igienizare!MINCIUNI ȘI PROSTEALA CA E LA MODĂ. .De unde dezinfectanți? Au 4 spalatorese și alea doar la exterior.
  1
  4
  Raportează
 • postat de Galatean
  Vineri, 01 Februarie 2019 07:32
  95.76.2.***
  Valeu, ci fapta eroica , bre!

  Daca au frecat scaunele alea imputite asa cum trebuie, pai mai ramanea ceva din ele?!

  Asa ca nu luati de buna " igienizarea", daca dupa aceasta operatiune in mijloacele de transport ale Transub-ului; o sa vedeti aceleasi tapiterii muzeistice demne de rasu-plansu!

  Bine, bine, au dezinfectat autobuzele si celelalte mijloace de transport, fie cum zic ei, dar, bre, pe marlanul calator care nu composteaza bilet, imputit cu toate felurile de mancare din casa, nespalat si acrit in gura de la o cizeaca de rachiu din pufoaica si gainat, servita devreme la rasaritul soarelui, in bombele de la colturile strazii, de la patronii deocheati ai acestei epoci de, nu ma lasa sa mor, ca nu te las sa traiesti, inotand in cotloanele intunecate ale coruptiei!

  Dar de gazele de esapament de pe traseul 105, unde, plecat din micro 19 ful cu marlani, niciunul, nimeni nu a obiectat la gazare, fiind nevoit sa cobor dupa doua statii, altfel o mierleam pe bune!

  Si cand te gandesti ca aceasta populime merge in cabina de vot cu creierul gazat in autobuzele primariei sau trosnit de bautura de proasta calitate...

  La urma urmei, cum turcul si chistolul, dupa calitatea cetatenilor si serviciile municipale pe masura!
  1
  7
  Raportează
 • postat de George
  Vineri, 01 Februarie 2019 05:44
  213.233.85.***
  Or să pută a ceva dezinfectant, spirt, lichid de frână, dar nu a proaspăt, a detergent. Mirosul îl vom simți peste cel de jeg și motorină, cam cum ai parfuma o cotarlă murată.
  Curățenia asta se face doar la evenimente gen gripă, pestă, paști, Crăciun?
  1
  4
  Raportează
 • postat de Ion Marin
  Joi, 31 Ianuarie 2019 19:23
  78.96.82.***
  In sfarsit, s-au gandit ca trebuie igienizate!Platim 2 lei/calatorie pentru transport in conditii corespunatoare de igiena. Vrem sa se afiseze graficul programului de curatenie in mijloacele de transport in comun.
  5
  17
  Raportează
 • postat de unu
  Joi, 31 Ianuarie 2019 19:20
  50.200.20.***
  Daca tot de la Hexi au luat dezinfectanti.... /s
  7
  9
  Raportează
 • postat de Aderin
  Joi, 31 Ianuarie 2019 19:08
  5.13.181.***
  Ce glumă bună ?. Faceți curat doar ca să găsiți un prilej de a da știre de interes. Puțină rușine.
  6
  9
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.