Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Cele mai mari 50 de despăgubiri plătite în 2018 de companiile de asigurări pentru poliţele de tip property aferente clienţilor de tip corporate (afaceri, IMM, clădiri de birouri, spaţii comerciale, industriale etc.) au însumat aproximativ 75 milioane de lei, potrivit Uniunii Naţionale a Societăţilor de Asigurare şi Reasigurare din România (UNSAR). 26 dintre aceste dosare, adică mai mult de jumătate, au fost deschise ca urmare a unor incendii, suma achitată de asigurători pentru acestea fiind de 46,5 milioane de lei. Pe locul doi în topul despăgubirilor se află furtunile (12,4 milioane de lei), urmate de inundaţii (7,2 milioane), furturi (2,25 milioane), trăsnetele (1,5 milioane), avariile accidentale (1,28 milioane), apa de conductă (1,2 milioane) şi alunecările de teren (800.000 de lei). Asigurările property acoperă, de regulă, riscuri precum incendiu, explozie, trăsnet, căderi de corpuri, riscuri catastrofale (cutremur, inundaţii, alunecări de teren), fenomene atmosferice extreme, furtul bunurilor, vandalism şi evenimente socio-politice (greve, revolte, tulburări civile) şi alte riscuri specifice, în funcţie de tipul afacerii şi de produsele de asigurare oferite de asigurători.

Citit 833 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Februarie 2019 19:08

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro