Guvernul a decis să acorde încă o zi liberă pentru bugetari

Guvernul a decis să acorde încă o zi liberă pentru bugetari

Bogdan Codrescu
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
4 comentarii

Ministerul Muncii anunţă că ziua de marţi, 30 aprilie, va fi liberă pentru angajaţii din sectorul public, în urma deciziei de vineri adoptată în şedinţa de Guvern. Decizia a fost adoptată deoarece ziua de miercuri, 1 mai, este declarată nelucrătoare, conform Codului Muncii.

„Guvernul a stabilit ca data de 30 aprilie 2019 să fie zi liberă pentru salariaţii din sectorul bugetar, potrivit unei hotărâri aprobate astăzi, având în vedere că miercuri, 1 mai, este zi liberă nelucrătoare conform Codului Muncii. Măsura este adoptată şi pentru recuperarea capacităţii de muncă a angajaţilor, dar şi pentru stimularea turismului. Prevederile actului normativ nu se aplică în locurile de muncă în care activitatea nu poate fi întreruptă”, transmit reprezentanţii Ministerului Muncii, printr-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, pentru recuperarea zilei de 30 aprilie, instituţiile publice îşi vor prelungi timpul de lucru până la data de 31 mai, după planificările stabilite.

Sursa: mediafax.ro

Citit 2478 ori Ultima modificare Luni, 01 Aprilie 2019 18:09

4 comentarii

 • postat de Suparatu Duminică, 31 Martie 2019 07:54 109.166.130.*** Link la comentariu
  0
  2

  D-apoi nu?...sa nu cumva sa se streseze frecand menta pe 6000 ron in mana "saracii bugetari".

  Raportează
 • postat de Un anonim, pt.invidiosul ( puteam sa zic ofticosul da se interpreta gresit.. ) de domnul Justitiarul Sâmbătă, 30 Martie 2019 08:34 188.24.255.*** Link la comentariu
  0
  3

  ...ntz, ntz, ntz...Rea lume frate...N-are dreptate domn' parinte ? Ne-am inrait cu totii...Nu mai poate omul sa fure in liniste..Mai frate "Justitiar", cum sa te fac sa pricepi ? Ministerul muncii, condus de oameni corecti, harnici si muncitori, au hotarat sa recompenseze ( mai mult simbolic ) "sangele" varsat de catre harnicii nostri bugetari pe baricadele trudei zilnice. Ce mare lucru ??? Au primit o "amarata" de zi libera chiar inaintea Unului Mai Muncitoresc... Pai nu era normal ? Adica, miercuri si joi ( 1/2 05.) stai acasa, ca tot proletarul si ai sa vi marti la munca, ca....etnia ??? Mai mare rusinea...Asa ca ai legal liber: Marti/ Miercuri/ Joi....Vinerea nu creste nici iarba prin institutiile statului roman patriotic...iar Lunea...lunea se "recupereaza"....da mai tarziu de Iunie, cand o sa avem iarasi zile libere cu ocazia copilului...iar despre Iulie, care ar putea include "Serbarile Galatiului" nu garantez...Ca sa vorbim de pe acuma despre August...zic ca e prematur...sa fim seriosi. Si uite asa, in prima zi lucratoare din luna, adica 05.05. 2019, la birouri, birouase, ghiseuri, ghiseuleze, toti nepoteii, nepotelele, matusile, verisoarele, unchii, amantii si amantele, admiratorii infocati si membrii inregimentati, iti vor zambi amabili si iti vor rezolva problema personala cat ai bate din palme si fara ( Doamne Fereste ) nici o pretentie materiala...Bugetari din toate zarile, uniti-va si inmultiti-va !!!!

  Raportează
 • postat de Pt justițiarul lu pește prăjit. Vineri, 29 Martie 2019 17:05 5.13.160.*** Link la comentariu
  11
  4

  Justițiarule, aceasta zi libera făcută "cadou" se recuperează, cate 2 ore pe zi.... Daca vrei sa stii

  Raportează
 • postat de JUSTIŢIARUL Vineri, 29 Martie 2019 12:45 81.12.149.*** Link la comentariu
  6
  16

  Iarăşi facilităţi pentru bugetari, iar proştii de la privat să lucreze ca fraierii. De parcă ei nu ar avea dreptul să meargă în excursii, să participe la turism sau să se relaxeze..
  Ca să nu mai spunem de salariile babane pe care le au cei din sectorul bugetar, iar serviciile lor lasă de dorit întotdeauna.
  Poate o să se termine odată cu "puroiul" ăsta care zace în zona bugetară, mai ales cel din Administraţia Publică şi modul cum este selectat/numit personalul de conducere din aceste Instituţii publice!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.