Darurile Poliţiei de Frontieră

Darurile Poliţiei de Frontieră
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* De sărbători, oamenii legii din Galaţi, Folteşti şi Oancea nu i-au uitat pe copii şi bătrâni *

Şi la sfârşitul săptămânii trecute, ca şi la începutul acestei săptămâni, poliţiştii de frontieră gălăţeni au încercat să aducă bucurie în sufletele micuţilor prin oferirea de cadouri, cu prilejul Sfintelor Sărbători de iarnă.

La „Irene şi Stuart”

Astfel, poliţiştii de frontieră au oferit celor 30 de copii de la Centrului de Primire Minori „Irene şi Stuart”, daruri constând în dulciuri, fructe şi sucuri. Vizibil încântaţi, copiii nu au rămas mai prejos şi au oferit un superb spectacol de colinde, poezii şi cântece.

„Venim şi în 2010”

Frontiera Folteşti a avut surpriza de a fi colindată de către elevii Şcolii generale din comuna Stoicani, copiii fiind răsplătiţi cu daruri. Cele 45 de punguţe cu suprize i-au făcut fericiţi pe micuţi, aceştia promiţând că îi vor colinda pe poliţiştii de frontieră şi în anul ce urmează.

La grădiniţa din Oancea

Şi poliţiştii de frontieră de la Oancea au profitat de această minunată ocazie şi, în data de 15 decembrie 2009, au vizitat grădiniţa din cadrul şcolii generale din comuna Vădeni, condusă de către doamna profesoară Diana Răileanu.

Cei 30 de copilaşi au recitat poezii, au cântat şi au colindat,  fiind extrem de mulţumiţi de fructele, dulciurile şi celelalte daruri primite.

Cadouri pentru veterani

În cadrul acestor acţiuni umanitare nu au fost uitaţi nici cei mai în vârstă, pensionării din cadrul Asociaţiei Veteranilor de Război primind din partea IJPF Galaţi câte 150 lei fiecare, poliţiştii sperând că pentru moment au reuşit să aducă un crâmpei de fericire în inimile lor.

Toate aceste cadouri au fost achiziţionate din fondurile obţinute dintr-o colectă a personalului Poliţiei de Frontieră Galaţi.

Citit 754 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.