Trei săptămâni pentru a strânge nişte cabluri

Trei săptămâni pentru a strânge nişte cabluri

Imagine din 23 aprilie 2019
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)
2 comentarii

„Viaţa liberă” scria, la începutul lunii aprilie, despre cablurile care atârnau până la pământ în faţa grădiniţei „Clever Kids” din strada Mihai Bravu, precum şi despre pericolul pe care acestea îl reprezentau pentru micuţii de la grădiniţa respectivă după lucrările care se fac în zonă, în articolul Cabluri-capcană pentru copiii de grădiniţă.

„Sunt cabluri de toate felurile care atârnă până aproape de pământ, alte fire de tot felul zac rupte şi împrăştiate pe trotuar ca într-un labirint de noaptea minţii. Doi-trei metri mai departe, stâlpul pe care era indicatorul străzii zace şi el prăbuşit şi lăsat în plata Domnului. Nu trebuie să fii părinte ca să înţelegi că zona a devenit pericol pentru cei mici”, scriam în articolul publicat pe 4 aprilie.

Ei bine, situaţia s-a remediat între timp, numai că a fost nevoie de trei săptămâni pentru acest lucru. Trei săptămâni, pentru a strânge nişte cabluri rupte şi un stâlp căzut la pământ! Conform reprezentanţilor Primăriei Galaţi, lucrările din faţa grădiniţei fac parte dintre cele care se efectuează în zonă, în cadrul proiectului de investiţii care vizează strada Basarabiei. Cei de la Reparaţii străzi din cadrul Primăriei au sunat la Ecosal, iar zona a fost curăţată în ziua de 23 aprilie. Mai bine mai târziu, decât niciodată.

Citit 1786 ori Ultima modificare Joi, 02 Mai 2019 01:33

2 comentarii

 • postat de un cetatean Joi, 02 Mai 2019 08:39 5.13.181.*** Link la comentariu
  0
  1

  Dar pe strada Basarabriei?
  Stau cu aceasta strada blocata de 1 an de zile! Absolut aiurea! Cablurile au fost intinse peste tot si pe acest motiv s-a tinut strada inchsisa. Apoi au venit si au dat gauri pentru gurile de la instalatia de gaze, NU SE PUTEA FACE ACESTE OPERATIUNI SIMULTANun pic pe santier.
  In rest. nimeni de la Primarie nu vine sa vada care i situatia! Incepe scoala si puhoul de masina va fi din nou redirectionat pe strada Mahi Bravu sau Vultur.
  O nebunie!
  Doamanele de la serviciul investitii nu au masina sa vina sa vada ce se intampla, si cum se trage de timp.

  Raportează
 • postat de Iancu Jiaul Miercuri, 01 Mai 2019 10:59 5.13.238.*** Link la comentariu
  0
  4

  DUpa 3 ani ar trebui sa platim si noi taxele... dupa ce vad desfasuratorul... un cenzor sa verifice pretul real, apoi ii iau la intrebari UNDE-S BANII??? Inapoi toti si afara cu toti!
  Am un vecin care si-a atarnat in fata geamului cabluri, is de internet, cablu tv abandonate etc... la vara le asteapta flexul dupa ce fac o sesizare la asociatie... valabila 30 de zile sa ia masuri...!
  Eu nu am aprobat asa ceva in scris! ADio!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.