Trei săptămâni pentru a strânge nişte cabluri

Trei săptămâni pentru a strânge nişte cabluri
Imagine din 23 aprilie 2019
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

„Viaţa liberă” scria, la începutul lunii aprilie, despre cablurile care atârnau până la pământ în faţa grădiniţei „Clever Kids” din strada Mihai Bravu, precum şi despre pericolul pe care acestea îl reprezentau pentru micuţii de la grădiniţa respectivă după lucrările care se fac în zonă, în articolul Cabluri-capcană pentru copiii de grădiniţă.

„Sunt cabluri de toate felurile care atârnă până aproape de pământ, alte fire de tot felul zac rupte şi împrăştiate pe trotuar ca într-un labirint de noaptea minţii. Doi-trei metri mai departe, stâlpul pe care era indicatorul străzii zace şi el prăbuşit şi lăsat în plata Domnului. Nu trebuie să fii părinte ca să înţelegi că zona a devenit pericol pentru cei mici”, scriam în articolul publicat pe 4 aprilie.

Ei bine, situaţia s-a remediat între timp, numai că a fost nevoie de trei săptămâni pentru acest lucru. Trei săptămâni, pentru a strânge nişte cabluri rupte şi un stâlp căzut la pământ! Conform reprezentanţilor Primăriei Galaţi, lucrările din faţa grădiniţei fac parte dintre cele care se efectuează în zonă, în cadrul proiectului de investiţii care vizează strada Basarabiei. Cei de la Reparaţii străzi din cadrul Primăriei au sunat la Ecosal, iar zona a fost curăţată în ziua de 23 aprilie. Mai bine mai târziu, decât niciodată.

Citit 2244 ori Ultima modificare Joi, 02 Mai 2019 01:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.