Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
1 comentariu

La iniţiativa Grow Up Galaţi, acţiunea de strângere a mucurilor de ţigară continuă într-unul dintre cele mai mari parcuri din oraşul nostru. Este vorba despre parcul de la Ultimul Leu, cunoscut sub numele de Parcul Cloşca. Situaţia lui este una dramatică, cu echipamente de joacă deteriorate, ruginite, covor antitraumă înghiţit la propriu de terenul care se cască sub el, cu deşeuri lăsate la voia întâmplării şi mucuri de ţigară, care, într-o secundă de neatenţie, pot fi înghiţite de copii.
Grow Up Galaţi îşi doreşte să adune câţi mai mulţi voluntari dornici să contribuie la igienizarea unui parc cu mare potenţial atât pentru copii, cât şi pentru adulţi, trăgând, totodată, un semnal de alarmă asupra necesităţii reabilitării sale.
Sâmbătă, 11 mai, începând cu ora 16,00, înarmaţi cu simţ civic, mănuşi şi PET-uri în care să poată fi strânse mucurile de ţigară, sunt aşteptaţi cât mai mulţi gălăţeni care îşi doresc să ofere un exemplu grăitor atât celorlalţi cetăţeni, cât şi autorităţilor locale.

Citit 1670 ori Ultima modificare Marți, 07 Mai 2019 18:24

1 comentariu

 • postat de Lori Miercuri, 08 Mai 2019 23:48 84.117.43.*** Link la comentariu
  0
  2

  Dacă Primăria ar mai și monta niște coșuri și în alte zone decât alea pe lângă care trec importanții orașului....
  Aș vrea să se amenajeze mai multe coșuri. Nu toți fumătorii aruncă mucurile pe jos.
  Apropo, ar trebui să vedeți ce fel de coșuri, doar capacul a rămas de ele....rușine administrației. Bravo Grow up!

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro