O nouă acţiune de strângere a mucurilor de ţigară în Galaţi

O nouă acţiune de strângere a mucurilor de ţigară în Galaţi
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

La iniţiativa Grow Up Galaţi, acţiunea de strângere a mucurilor de ţigară continuă într-unul dintre cele mai mari parcuri din oraşul nostru. Este vorba despre parcul de la Ultimul Leu, cunoscut sub numele de Parcul Cloşca. Situaţia lui este una dramatică, cu echipamente de joacă deteriorate, ruginite, covor antitraumă înghiţit la propriu de terenul care se cască sub el, cu deşeuri lăsate la voia întâmplării şi mucuri de ţigară, care, într-o secundă de neatenţie, pot fi înghiţite de copii.

Grow Up Galaţi îşi doreşte să adune câţi mai mulţi voluntari dornici să contribuie la igienizarea unui parc cu mare potenţial atât pentru copii, cât şi pentru adulţi, trăgând, totodată, un semnal de alarmă asupra necesităţii reabilitării sale.

Sâmbătă, 11 mai, începând cu ora 16,00, înarmaţi cu simţ civic, mănuşi şi PET-uri în care să poată fi strânse mucurile de ţigară, sunt aşteptaţi cât mai mulţi gălăţeni care îşi doresc să ofere un exemplu grăitor atât celorlalţi cetăţeni, cât şi autorităţilor locale.

Citit 2512 ori Ultima modificare Marți, 07 Mai 2019 18:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.