Accident teribil provocat de un șofer octogenar. Soția bătrânului a murit pe loc (FOTO şi Video)
Foto: Foto: GSDG

Accident teribil provocat de un șofer octogenar. Soția bătrânului a murit pe loc (FOTO şi Video)
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Tragedie rutieră petrecută în această după-amiază pe cea mai periculoasă șosea din județ, DN 25, din cauza unui conducător auto trecut de 80 de ani. S-a întâmplat pe raza comunei Independența din cauză că, spun polițiștii, șoferul de 82 de ani al unei mașini care circula dinspre Tecuci către Galați a vrut să facă o depășire. Nu a apucat să treacă destul de autoturisimul în fața căruia voia să ajungă și l-a acroșat cu partea dreaptă, din impact ajungând pe contrasens. Acolo, mașina condusă de bătrân s-a izbit violent, de o cisternă care circula regulamentar și al cărui șofer nu a mai putut evita impactul. Mașina octogenarului și autoturismul pe care a vrut să îl depășească inițial au ajuns în șanțul de pe marginea drumului. Pompierii de la Descarcerare au avut de lucru pentru scoaterea victimelor: soția bătrânului, în vârstă tot de 82 de ani, a fost găsită decedată, iar șoferul, grav rănit, a fost transportat la Spitalul de Urgență de un echipaj al SMURD.

”La fața locului afost trimisă și o autospecială de stingere, având în vedere că în accident a fost implicată și o autocisternă, dar acesta nu prezenta fisuri și nici vreun pericol de aprindere, afectată fiind doar cabina. Vehiculul a fost scos în condiții de siguranță în afara localității și urmează să îi fie înlocuit capul tractor”, a precizat lt. col. Eugen Chiriță, purtătorul de cuvânt al ISU Galați.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Acesta este cel de-al doilea accident rutier mortal petrecut în județul Galați, în decurs de câteva ore. Joi dimineață, în jurul orei 2,00, un tânăr de 21 de ani și-a pierdut viața într-un accident produs pe fondul vitezei, iar luni dimineață, între Pechea și Costache Negri, un alt tânăr, de 24 de ani, a murit într-un accident rutier produs tot pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum.

Media

Citit 12860 ori Ultima modificare Sâmbătă, 11 Mai 2019 00:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.