Evaluaţi acest articol
(15 voturi)
2 comentarii

Sâmbătă, 11 mai, 40 de voluntari, înarmaţi cu PET-uri, mănuşi şi saci menajeri, au răspuns iniţiativei Grow Up Galaţi, reuşind să cureţe într-o singură oră unul dintre cele mai mari parcuri din oraş. Atât copii, cât şi adulţi au dat dovadă de spirit civic, lăsând în urma lor alei fără mucuri de ţigară şi deşeuri aruncate la întâmplare de oameni neprietenoşi cu mediul. Astfel, au reuşit să aducă Parcului Cloşca o imagine mai civilizată şi puţin mai demnă pentru un oraş european.

În urma acestei acţiuni de ecologizare, Grow Up Galaţi îşi doreşte să tragă un semnal de alarmă asupra importanţei menţinerii curăţenii în locurile publice din Galaţi, prin depunerea deşeurilor şi a mucurilor de ţigară în coşurile stradale special amplasate.

Implicarea copiilor în astfel de activităţi duce la modelarea atitudinii şi temperamentului lor, trezindu-li-se astfel celor mici interesul pentru protejarea şi întreţinerea spaţiilor verzi.

Citit 2043 ori Ultima modificare Marți, 14 Mai 2019 01:07

2 comentarii

 • postat de comunismul Sâmbătă, 18 Mai 2019 17:40 5.13.236.*** Link la comentariu
  1
  0

  lasa tigara:)) lasa tigara:))

  Raportează
 • postat de Vociferor Joi, 16 Mai 2019 05:42 109.166.133.*** Link la comentariu
  1
  0

  Laudabila initiativa dar incercati sa ii educati pe cei care sunt platiti sa faca curatenie dar nu o fac. Sa va puneti copiii sa adune gunoaiele aruncate de niste nesimtiti nu cred ca ii apropie atat de tare de mediul inconjurator. Poate chiar ii dezgusta aceasta idee de a fi "micul gunoier" al marilor jigodii. Piesa buna dar "actorii " sunt prea inocenți pentru a juca in ea.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.