Marşul de 1.200 km pentru educaţie a ajuns la Galaţi

Marşul de 1.200 km pentru educaţie a ajuns la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Plecată pe 11 mai din Cluj Napoca spre Vama Veche, într-un temerar marş de 1.200 km pentru educaţie, Raluca Ciulei a ajuns luni în judeţul Galaţi şi s-a întâlnit cu elevii Şcolii Gimnaziale "Gheorghe şi Maria Taşcă" din Bălăbăneşti. Marţi şi-a continuat drumul pe jos, poposind, pentru a desfăşura activităţi cu copiii, la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Adam, la Şcoala Gimnazială Fundeanu şi la Şcoala Gimnazială Nr. 2 "Grigore Hagiu" Tg. Bujor.

Astăzi şi-a programat să ajungă la copiii de la Şcoala Gimnazială Viile, Şcoala Gimnazială Folteşti şi Şcoala Gimnazială "Petru Rareş" Frumuşiţa.

Joi, după ce îi va cunoaşte pe elevii Şcolii Gimnaziale "Sf. Nicolae" Vânători, va ajunge la Galaţi, unde, în jurul orei 14,00, este aşteptată de copiii la Biblioteca Judeţeană "V.A. Urechia".

"Merg pentru că nu mai pot să văd atâţia copii lăsaţi în urmă, lipsiţi de un minim de bunăstare şi îngrijire, privaţi de posibilitatea de a-şi valorifica potenţialul, de a ieşi din cercul vicios al sărăciei şi excluderii sociale", spune Raluca.

Raluca a trăit 21 de ani în SUA, Elveţia şi Germania, iar în vara lui 2017 s-a întors în România, unde desfăşoară proiecte educaţionale cu asociaţia ei, "Love for Life".

 

Citit 2408 ori Ultima modificare Marți, 28 Mai 2019 18:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.