Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Un titlu incitant la lansarea de carte de mâine, 31 mai, de la orele 11,00, la  Biblioteca "V.A. Urechia": "Secrete pentru o viaţă fără cancer: cercetător Ştefan Manea în dialog cu Adriana Caranfil", un eveniment cu intrare liberă oferit de Hofigal SA, In Memoriam Ştefan  Manea. Invitaţi speciali: Cristina Manea, director general Hofigal SA şi plasticienii Jana şi Gheorghe Andreescu. Moderatori: Geta Eftimie, director adjunct al bibliotecii, şi dr. Anca Daniela Raiciu, director în cadrul Hofigal.
Regretatul inginer chimist Ştefan Manea - "omul cu cele mai multe brevete de invenţii de pe planetă", peste 120, a fost fondator, în 1990, al companiei Hofigal, primul producător particular de medicamente postdecembrist, care a devenit unul dintre principalii furnizori de produse naturale din ţară (produse din plante medicinale şi aromatice, medicamente, suplimente alimentare, cosmetice şi substanţe farmaceutice active), cu peste 80 de medalii, din care 45 de aur, cucerite la importante târguri şi expoziţii internaţionale. În 2010, Ştefan Manea a susţinut un colocviu fascinant la Galaţi, ca invitat al Şcolii postliceale "Carol Davila".

Citit 575 ori Ultima modificare Miercuri, 29 Mai 2019 17:43

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro