Ziua Copilului la CAS Galaţi

Ziua Copilului la CAS Galaţi

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Angajaţii Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) Galaţi au dat mai devreme startul sărbătorii dedicate Zilei copilului. Ieri, 30 mai, de Ziua Porţilor Deschise, 25 de copii aflaţi în plasament, cu vârste cuprinse între 9 şi 14 ani, s-au bucurat de atenţia personalului, care a organizat în incinta instituţiei o acţiune caritabilă, dăruindu-le micuţilor cadourile mult visate. Rechizitele, cărţile, jucăriile, jocurile educative sau gadgeturile moderne i-au încântat pe copiii privaţi de tandreţe, iubire şi recunoaştere. Copiii au simţit măcar pentru o zi că au şi ei dreptul de a fi integraţi într-o comunitate în care se simt adesea marginalizaţi, fiind încântaţi de experienţa oferită.

Citit 622 ori Ultima modificare Joi, 30 Mai 2019 18:00

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro