Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Întruniţi în şedinţă de îndată, la convocarea preşedintelui Costel Fotea, aleşii au aprobat, ieri, alocarea unei sume de 36.000 lei din fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Consiliului Judeţean Galaţi, în vederea acordării unor ajutoare către comuna Corod, afectată de inundaţii.

Suma pare modestă, însă este exact cea solicitată de primarul Corodului, Vasile Cârjeu, printr-o adresă transmisă miercuri, 5 iunie, Consiliului Judeţean, document în care specifică destinaţia acestei sume: achiziţionarea unor ajutoare de primă necesitate (paturi, pilote şi perne) pentru cetăţenii afectaţi de calamităţi. Solicitarea a fost analizată în şedinţa Comandamentului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi.

„Dacă pe această hârtie erau 50.000, 70.000 sau 80.000 de lei sau mai erau şi alte bunuri de care aveau nevoie cetăţenii de acolo, fiţi siguri că le-am fi aprobat. Nu eu am stabilit suma şi nici Comandamentul pentru Situaţii de urgenţă”, a precizat preşedintele Consiliului Judeţean. Cu 25 de voturi favorabile, proiectul a fost aprobat.

Citit 888 ori Ultima modificare Duminică, 09 Iunie 2019 13:32

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro