Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Un apel la 112 anunța că într-un bloc din Micro 19 a izbucnit un incendiu. S-a întâmplat duminică dimineață, în jurul orei 1,00. La fața locului au fost trimise de urgență două autospeciale de stingere cu apă și spumă și mai mulți pompieri. Când au ajuns la locul indicat, salvatorii au constatat că incendiul se manifesta violent la nivelul balconului. În ciuda intervenției prompte, flăcările s-au extins și la sufrageria apartamentului situat la primul etaj al blocului. 

Conform pompierilor, proprietarul imobilului, un bărbat în vârstă de 80 de ani, a fost scos din casă de vecini, fără ca acesta să fie rănit. Martorii spun că bătrânul are grave probleme de sănătate în urma unui accident vascular cerebral. 

Pompierii au reușit să stingă flăcările, fiind distruse bunurile din balcon și din sufragerie. Din fericire, incendiul s-a soldat doar cu pagube materiale, nefiind necesară evacuarea locatarilor din blocul respectiv. 

La finalul intervenției, pompierii au stabilit că incendiul a fost provocat de focul deschis. Mai exact, bătrânul a uitat o candelă sau o lumânare aprinsă în balcon.

Imagini video trimise Redacției pe Facebook:

Citit 9087 ori Ultima modificare Marți, 11 Iunie 2019 00:43

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro