Incendiu într-un apartament din Micro 19 (VIDEO)

Incendiu într-un apartament din Micro 19 (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Un apel la 112 anunța că într-un bloc din Micro 19 a izbucnit un incendiu. S-a întâmplat duminică dimineață, în jurul orei 1,00. La fața locului au fost trimise de urgență două autospeciale de stingere cu apă și spumă și mai mulți pompieri. Când au ajuns la locul indicat, salvatorii au constatat că incendiul se manifesta violent la nivelul balconului. În ciuda intervenției prompte, flăcările s-au extins și la sufrageria apartamentului situat la primul etaj al blocului. 

Conform pompierilor, proprietarul imobilului, un bărbat în vârstă de 80 de ani, a fost scos din casă de vecini, fără ca acesta să fie rănit. Martorii spun că bătrânul are grave probleme de sănătate în urma unui accident vascular cerebral. 

Pompierii au reușit să stingă flăcările, fiind distruse bunurile din balcon și din sufragerie. Din fericire, incendiul s-a soldat doar cu pagube materiale, nefiind necesară evacuarea locatarilor din blocul respectiv. 

La finalul intervenției, pompierii au stabilit că incendiul a fost provocat de focul deschis. Mai exact, bătrânul a uitat o candelă sau o lumânare aprinsă în balcon.

Imagini video trimise Redacției pe Facebook:

Citit 11144 ori Ultima modificare Marți, 11 Iunie 2019 00:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.