Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Galaţi a desfăşurat, în prima jumătate a lunii iulie, o sesiune de informare în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă. 23 de persoane din cadrul a 18 firme gălăţene au participat la întâlnire, subiectul dezbătut fiind cel al utilizării substanţelor chimice periculoase în procesele tehnologice. Acţiunea a făcut parte dintr-o campanie europeană pentru locuri de muncă sigure şi sănătoase, desfăşurată pe parcursul anilor 2018 şi 2019.

În perioada următoare, ITM Galaţi a anunţat că îi va controla pe angajatorii gălăţeni care desfăşoară activităţi în industria prelucrătoare şi care utilizează substanţe periculoase în procesele tehnologice. Acţiunea nu vizează şi firmele din domeniul fabricării produselor de cocserie şi a produselor obţinute din prelucrarea ţiţeiului şi nici pe cele din domeniul fabricării substanţelor şi a produselor chimice.

Citit 640 ori Ultima modificare Marți, 23 Iulie 2019 17:31

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro