Hoţ ”de carieră”, la 15 ani

Hoţ ”de carieră”, la 15 ani

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

La doar 15 ani, un puşti din Băleni a îngrozit comunitatea prin tenacitatea cu care a spart, periodic, locuinţe din comună, reuşind să acumuleze o pradă impresionantă. Poliţiştii au ajuns la el zilele trecute, ca urmare a unui denunţ făcut de un localnic de 67 de ani, care a reclamat că, la finele săptămânii trecute, nişte hoţi i-au sărit gardul casei şi, forţând o fereastră, au intrat în imobil furând, dintr-o poşetă, suma de 100 de euro. Oameni legii au pus cap la cap probele adunate şi au ajuns, în câteva zile, la principalul suspect, un adolescent de 15 ani, din comună. Verificările ulterioare, făcute în baza unui munte de sesizari de furturi, fapte rămase până la acel moment cu autor necunoscut, au scos la iveală că puştiul, folosind acelaşi mod de operare, respectiv escaladare şi efracţie, a mai dat, în intervalul iulie 2018 - august 2019, încă nouă spargeri, în urma cărora a furat 10.000 de lei şi bunuri în valoare de 5.000 de lei. Suspectul a fost reţinut pentru furt calificat, procurorii de la Tg. Bujor urmând să decidă dacă vor lua, în privinţa lui, vreo măsura privativă de libertate.

Citit 1204 ori Ultima modificare Joi, 08 August 2019 17:55

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro